Ovan će ti SVE OPROSTITI, Rak vratiti ISTOM merom, a Vodolija kad se ZALJUBI opraštace SVE samo da sačuva ONOG KOGA VOLI

Ovan će ti SVE OPROSTITI, Rak vratiti ISTOM merom, a Vodolija kad se ZALJUBI opraštace SVE samo da sačuva ONOG KOGA VOLI

10. prosinca 2017. 0 By Admin

   VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ona vam neće oprostiti, a ni zaboraviti, ako ste bili nepravedni prema njoj, ako je zanemarite ili ne primećujete u društvu gde najviše voli da zablista, jer Vaga istinski uživa u divljenju, laskanju i komplimentima. Time ona hrani ne samo svoju sujetu, već i svoju prikrivenu potrebu za suptilnom dominacijom, a zbog ljubavi, Vaga je u stanju i da vam prašta i da vam nikada ne oprosti, sve zavisi od vrste naklonosti koju ona očekuje i od osobe od koje je dobija.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ona ceni lojalnost i iskrenost, pa ne podnosi prevaru ni u kom obliku i zato ne prašta lako. Kada prestane da voli nekoga, ne mora da znači da joj je ta osoba dosadila, već da se toliko razočarala u nju, da više ne može da bude sa njom, a Škorpija ne prašta. Iako sve što radi, radi smišljeno, jer tačno zna šta želi i kako to da postigne, Škorpija je u suštini izuzetno emotivna i odana onima koje voli.

  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Iako ne podnosi neiskrenost i vrlo je pravičan, Strelac je najčešće okružen ljudima koji mu ne žele dobro, ali nikada nije namerno surov, već nema dovoljno takta. Ipak, ukoliko ugozite njegovu poziciju profesionalnu, društvenu ili dovedete u pitanje njegov položaj, tada nedostatak takta kod njega prerasta u osvetoljubivost. U ljubavi je druga priča, pa sve dok partner toleriše njegove izlete i isken je prema njemu, sve mu prašta i ostaje sa njim.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4