Ovan će ti SVE OPROSTITI, Rak vratiti ISTOM merom, a Vodolija kad se ZALJUBI opraštace SVE samo da sačuva ONOG KOGA VOLI

Ovan će ti SVE OPROSTITI, Rak vratiti ISTOM merom, a Vodolija kad se ZALJUBI opraštace SVE samo da sačuva ONOG KOGA VOLI

10. prosinca 2017. 0 By Admin

    JARAC (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

On je veliko zlopamtilo koji dugo i duboko u sebi potiskuje osećanja besa i nepravde koje je preživljavao, a tad je možda bio nemoćan da se usprotivi. Ali je pamtio godinama, nekad i decenijama i dočekao svojih pet minuta. Jer, Jarac sve radi da bi dobio priznanje koje je za njega ravno izjavi ljubavi, pošto je sigurniji u svoje znanje, nego u samog sebe. Zato, Jarac teško oprašta, ako ga je neko izdao ili izneverio, i zato ga vredi imati za partnera, jer je jedan od znakova na koji se uvek možete osloniti.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Iako nije zlopamtilo i ume da oprosti, jedno vam ipak neće oprostiti – ako joj niste lojalni, odani, ako joj niste pravi prijatelj, a predstavljali ste se da jeste ili je Vodolija verovala u vas. Oprostiće vam, ako pokušate da je kontrolišete ili pokušate da imate vlast nad njom, jer ona zna da je to nemoguće. Pošto i u ljubavnoj vezi voli da bude uvek svoja i ne voli da polaže račune, Vodolija je spremna da mnogo toga oprosti partneru koji uglavnom to od nje i očekuje.

   RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

Pošto znaju da teraju inat i često umeju da idu protiv svojih interesa odnosno ‘u korist svoje štete’, Ribe dugo pamte uvrede, prvenstveno zbog naglašene sujete. Zato vam neće tek tako ni oprostiti, a ni zaboraviti ako im niste dali na značaju onoliko koliko one to zaslužuju. Ljubavi mogu mnogo da istrpe, čak i osobu koja ih ponižava ili omalovažava, ali kad jednom odluče da je napuste, tu više nema praštanja i ništa ih više ne može naterati da joj se vrate.

Stranice: 1 2 3 4