KAD SRCE ZABOLI: Ribe gube VJERU u ljubav, Bik samuje, a jedan Zodijak PATI DO NEBA i lije gorke suze…

KAD SRCE ZABOLI: Ribe gube VJERU u ljubav, Bik samuje, a jedan Zodijak PATI DO NEBA i lije gorke suze…

14. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Rak (21 lipnja – 22 srpnja)

Rak ima vrlo aktivnu maštu, nevjerojatan osjećaj lojalnosti i urođenu vještinu uvjeravanja. Jako duboko doživljavaju emocije. Iz tog razloga, razdoblje  tuge im može biti iznimno teško.

Obično kroz njega prolaze s puno suza i s osjećajem apsolutne osamljenosti. Priključivanje grupi za podršku može biti korisno, jer omogućuje komunikaciju i razmjenu snažnih osjećaja.

Vježbe uzemljivanja, također, mogu biti od pomoći. Povezivanje s prirodom, Svemirom ili višom silom može produbiti osjećaj podrške.

To nas, također, može podsjetiti na to da nismo sami i da smo povezani jedni s drugima i nečim većim na neki način. Vođenje dnevnika, prakticiranje vježbi uzemljivanja i bavljenje umjetnošću može biti vrlo korisno.

 

UMETNOST I RAD

 

Lav (23. srpanj – 22. kolovoz)

Lavovi su kreativni, strastveni i imaju toplo srce.

U razdobljima tuge, lav može biti vrlo transparentan sa svojim emocijama. Neki mogu izraziti svoje emocije oblicima pretjerivanja. Oni također mogu izreći stvari koje povrjeđuju  ljude oko njih.

Lavovi brzo odbacuju osjećaje tuge. Jedan od načina na koji se nose s tugom je stvaranje umjetnosti. To može biti pisanje pjesama, slikanje, pisanje knjige u kojoj mogu predstaviti sebe.

Važno je da steknu odgovornost za svoje osjećaje i da ne reagiraju na način kojim mogu  povrijediti druge ljude kada se osjećaju loše.

 

 

Djevica (23. kolovoz  – 22. rujan)

Djevice su lojalni, ljubazni i vrijedni ljudi. Kada doživljavaju tugu, najviše vole biti sami.

Oni također mogu izgubiti dodir sa svojim emocijama zbog kompulzivnog djelovanja. Kada doživljavaju bijes i tugu, mogu postati pesimistični i tupi, možda čak i pomalo pakosni.

Vođenje dnevnika je zdrav način za povezivanje s našim emocijama.  Meditacija ili molitva također može pomoći. Kako ne bi povrijedili druge ljude, kada se ne osjećamo dobro, možemo našim voljenima ispričati  kako se osjećamo.

“Danas se ne osjećam najbolje.” – to je sve što je potrebno reći. Možemo odabrati biti sami na takve dane ili voditi neobavezne razgovore.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4