KAD SRCE ZABOLI: Ribe gube VJERU u ljubav, Bik samuje, a jedan Zodijak PATI DO NEBA i lije gorke suze…

KAD SRCE ZABOLI: Ribe gube VJERU u ljubav, Bik samuje, a jedan Zodijak PATI DO NEBA i lije gorke suze…

14. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Vage su poznate po svom osjećaju za pravdu, po svojoj diplomaciji i po svojoj društvenoj prirodi. Kada doživljava tugu, Vaga se može osjećati vrlo ćudljivo i nestabilno. Ponekad ne žele drugima otkriti kako se stvarno osjećaju, dok ljudi misle kako su puni života i pozitivnosti. Oni ne žele ugroziti svoj imidž.

U takvim vremenima vrlo je važno biti suosjećajan prema sebi. Pomaže kada znate da je tuga ljudsko iskustvo i da mi ne postajemo niža bića kada smo tužni. Sve prolazi, ako mi to dopustimo.

Razgovor o našim problemima s pouzdanim prijateljem ili savjetnikom može biti od pomoći. Isto tako, nemojte se bojati povući iz društvenog života kada je to potrebno.

 

SAMOĆA LEČI

 

Škorpion (23 listopada – 21 studenog)

Škorpioni imaju reputaciju hrabrih, snalažljivih i upornih osoba. Kada doživljavaju tugu, oni to ne skrivaju. Oni mogu imati promjene raspoloženja i njihove emocije mogu utjecati na druge.

Kada osjećate tako snažan naboj emocija, korisno je odvojiti vrijeme za sebe. Ako u samoći sredimo svoje emocije, izbjeći ćemo puno sukoba i povrijeđenih osjećaja.

Meditacija i vođenje dnevnika također može pomoći. Kada doživljavate snažne emocije, strahovito vam može pomoći razgovor sa savjetnikom.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinac)

Strijelci su idealisti, zabavni i velikodušni ljudi. Oni mogu doživjeti vrlo teške emocije i zbog toga znaju postati vrlo depresivni.

Međutim, oni također mogu biti snalažljivi u pronalaženju rješenja koje će im pomoći da se osjećaju bolje.  Ponekad to može dovesti do zloupotrebe droga.

Iako Strijelci nisu skloni tražiti pomoć kada se osjećaju tužno, razgovor s pouzdanim prijateljem ili savjetnikom može biti vrlo koristan za njih.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4