LOME SRCA BEZ GRIŽE SAVESTI: 3 znaka koja će te OSTAVITI i ne okrenuti se- njihova OSVETA je brutalna!

LOME SRCA BEZ GRIŽE SAVESTI: 3 znaka koja će te OSTAVITI i ne okrenuti se- njihova OSVETA je brutalna!

21. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Lav

Lavovi iako vole ljude, imaju i lošu crtu. Kad je Lav s nekim završio, to je to. On više nema nikakve veze s tim čovekom, a to jesu li ga u međuvremenu povredili, njih to ne zanima. Ako, slučajno ili namerno, poželite da uvredite Lava, vrlo brzo ćete uvideti da je to bila loša odluka. Jer njemu nema premca kad su rasprave u pitanju.

 

Ako Lav ne dobije pažnju koju smatra da zaslužuje ili ako povredite njihov ego, silina njihovog besa i osvete će se spustiti na vas poput pljuska.

 

Isto tako, ljubomora je kamen spoticanja za svakog Lava. Ona može navesti da naprave neke stvarno grozne stvari ljudima za koje su do nedavno tvrdili da ih vole.

 

Lavovi ne mogu sakriti svoj bes i prezir, tako da čovek prema kom ih usmere će toga biti itekako svestan. Svu bol koju Lav nanese čoveku koji mu se zamerio će gledati kao problem dotičnog. A neće uopšte doživljavati činjenicu da su oni za tu bol zaslužni.

 

Lavovi sebe vide kao velike vladare, tako da svaka “kazna” koju dosude čoveku će, po njihovom mišljenju, biti primerena “zločinu”.

 

 

Izvor: Telegraf

Stranice: 1 2