DNEVNI HOROSKOP za 25. decembar: Nezaboravan dan za Vage, Ovan u igri zavođenja, Rak u avanturi, Device sanjare…

DNEVNI HOROSKOP za 25. decembar: Nezaboravan dan za Vage, Ovan u igri zavođenja, Rak u avanturi, Device sanjare…

24. prosinca 2017. 0 By Admin 1

OVAN

Ukoliko danas sretnete nekog novog, osvojite ga polako, korak po korak. Nemojte sve svoje adute odjednom da pokažete. Pustite ga-je da se polako zainteresuje za vas, pre nego što upotrebite svoj glavni adut. Vama je potreban prostor te se postarajte da si obezbedite dovoljno emotivne i fizičke slobode. Razmislite o jednom kraćem putovanju.

 

 

BIK

Pripazite se danas nepotrebnih finansijskih troškova ili emotivnih. Šta god i koliko god uložite u današnji dan vratiće vam se desetostruko. Uživajte u svojoj urođenoj ljubavi prema prirodi. Današnji dan je posvećen osećaju slobode od bilo kakvih okova. Pokidajte lance i istražite sasvim novi svet u svom umu i fizičkom okruženju. Nemojte odbijati bilo kakvu ponudu za avanturom.

 

 

BLIZANCI

Nemojte danas ostajati kod kuće i duriti se. Ostavite prošlost iza sebe i krenite napred. Zgrabite prilike koje su pred vama i opskrbite se pozitivnom energijom. Prestanite da gledate šta se krije ispod površine i fokusirajte se na ono što je pred vama. Ovo je idealan dan da pripremite svoj život za jednu sasvim novu avanturu. Preokrenite svoj život u filmsku priču sa sobom, kao glavnim glumcem.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4