LAV- Ljubavni horoskop za 2018. godinu!

LAV- Ljubavni horoskop za 2018. godinu!

1. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Mlađi pripadnici ovoga znaka ovoga srpnja mogli bi po prvi puta se zaljubiti. U kolovozu zauzeti Lavovi uživaju u naklonosti partnera i dijele nježne trenutke. Početkom rujna rijašavaju se bračni odnosi.

 

Dolaskom jeseni i krajem rujna, oni Lavovi koji su imali izvanbračnu vezu, pokušavaju razgovarati sa voljenom osobom u želji da ostanu zajedno. Listopad je buran za zauzete Lavove jer nepovjerenje je veliko između partnera.

 

Neki će biti spremni i na odlaske i prekide. Tokom studenoga slobodni Lavovi ući će u jednu avanturu koju će dugo pamtiti. Sam početak prosinca smiruje razbuktale strasti i emocije kod većine Lavova.

 

Zima i kraj prosinca, ipak donosi harmoniju za one koji su riješili svoje bračne probleme razgovorom. Oni koji su okrenuli leđa partneru, pokušavaju shvatiti vlastite pogreške. Siječanj je miran mjesec za sve Lavove. Slobodni će tako i ostati slobodni, dok će zauzeti imati period harmonije u braku ili vezi.

 

Veljača donosi za mlađe pripadnike znaka poznanstvo koje će ih iznenaditi. Bit će zaljubljeni, maštati o osobi koja je daleko. U ožujku sve više ćete osjećati neki nemir koji će pokrenuti za mnoge od vas avanture.

 

astrotarot.eu

Stranice: 1 2