MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR: Bikovima berićetan mesec, Blizanci između ljubavi i posla, Rak troši ali i zarađuje, Lavovima harmonija u ljubavi…

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR: Bikovima berićetan mesec, Blizanci između ljubavi i posla, Rak troši ali i zarađuje, Lavovima harmonija u ljubavi…

22. siječnja 2018. 0 By Admin 1

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2018. GODINE: Device opterećene novcem, Vagama ljubav na prvom mestu, Škorpije cvetaju na poslu, Strelac dobro zarađuje, Jarac u društvenom periodu, Vodolija puca od zdravlja, Ribe imaju šanse za nov posao

 

 

OVAN

Tema: finansijski prosperitet.

Vaša pažnja se preusmerava sa polja karijere na polje spiritualnosti nakon 19. februara. Ovo je period za rekapitulaciju vašeg dosadašnjeg uspeha i postavljanje novih ciljeva. Ovog meseca otvaraju vam se brojne mogućosti kada su u pitanju putovanja.

 

Potrudite se da proširite svoje kontakte, kako bi osigurali sebi lakši napredak. Ukoliko razmišljate o promeni svog posla, pažljivo proučite date mogućnosti.

 

Finansijski prosperitet se očekuje tokom ovog meseca, a prihodi mogu biti dodatno poboljšani. Imate podršku vaših nadređenih kao i članova porodice.

 

Ukoliko ste sami ljubav možete pronaći u okviru svoje profesije, i to nekoga ko vam može pomoći da ostvarite svoje poslovne ambicije. Ljubav na prvi pogled je takođe izvesna.

Zdravlje je odlično, pise Alpha Pisces.org.

 

 

BIK

Tema: berićetan mesec.

 

Vaša kreativnost biće vrlo izražena ovog meseca. Nakon prve nedelje februara, napredovanje na polju karijere zavisiće isključivo od vas. Vaša intuicija vam umnogome može pomoći.

 

Napredovanje u karijeri favorizovano je i ovog meseca. Ukoliko prihvatite izazove, izvesne su povoljnije poslovne prilike. Uticaj planeta na finansijsku situaciju je vrlo povoljan. Poslovna putovanja mogu biti veoma profitabilna.

 

Uložite vreme u širenje svojih društvenih krugova, naročito u trećoj dekadi februara. Venera vam je ovog meseca naklonjenija, te možete očekivati puno romantičnih mogućnosti. Ukoliko ste u vezi, možda ćete biti spremni na sledeći korak.

 

Poželjna je detoksikacija organizma, kao i dovoljna količina odmora

 

 

BLIZANCI

Tema: održavanje ravnoteže između karijere i emocija.

Svoje ciljeve ostvarujete zahvaljujući svojim kontaktima. Ovog meseca fokus pada na polje karijere. Najveći uspeh možete zabeležiti u trećoj dekadi februara. Dozvolite da se sve odvija svojim tokom. Dodatni finansijski prihodi su veoma mogući.

 

Dešavanja na polju romanse su prisutna tokom celog meseca. U drugoj polovini meseca biće vam potrebno više iskazivanja ljubavi i prisnosti. Vaš ljubavni život zavisi od izbalansiranosti privatnog i poslovnog života. Može se desiti da ljubav pronađete među svojim prijateljima. Iako se po prirodi brzo zaljubljujete, na vama je da iskažete koliko ste zagrejani za nešto ozbiljnije.

 

Preporučuje se više odmora i zdrava ishrana.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4