Pravi ste SREĆNICI ako ih IMATE pored sebe! Ova 4 znaka Zodijaka su NAJBOLJE i najodanije OSOBE

Pravi ste SREĆNICI ako ih IMATE pored sebe! Ova 4 znaka Zodijaka su NAJBOLJE i najodanije OSOBE

22. siječnja 2018. 0 By Admin 1

DEVICA

Device spadaju u red najodanijih ljudi. One, ne samo da će biti tu za vas kada je to potrebno, već su spremne da se zauzmu za vas u svakom trenutku. Braniće vas pred drugima i na njih uvek možete računati. Osobe u ovom znaku su vrlo detaljne i u stanju su da nekada sagledaju stvari iz posebno ugla i daju vam pravi savet. Analitične su i skoro uvek nađu rešenje za bilo kakav problem.

 

Oni se stoički nose sa problemima, i imaju više životne snage da savladaju prepreke koje ima život pruža. Srećan je ko ima Devicu pored sebe, on zna šta je iskreno prijateljstvo.

 

 

RIBE

Ribe su takav tip ljudi koji uvek žei pomoći drugima, naročito prijateljima, oni će tuše potrebe staviti ispred svojih ako treba. I da zemlja gori, ako ste pozvali jednu Ribu i rekli da vam je potreban, ona će sve napustiti, i biti tu za vas.

 

Na ljude u ovom znaku baš uvek možete računati, oni vas nikada neće izdati. Ovo su jao emotivni ljudi, pa nesreću bližnjih doživljavaju kao svoju. Uvek brinu o drugima, njima je prijateljstvo nešto sveto u životu.

 

 

stizumesjecanja

Stranice: 1 2