BIK – mesečni horoskop za FEBRUAR! Obratite pažnju, neko vas puno ali TAJNO voli!

BIK – mesečni horoskop za FEBRUAR! Obratite pažnju, neko vas puno ali TAJNO voli!

25. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Vaš emotivni partner i vi ćete biti otvoreni na razgovore o raznim temama i nalazićete nova zajednička intertesovanja. To će uneti potrebnu svežinu u vašu vezu. Dogovaraćete se oko novih zajedničkih ciljeva i u vezi toga ćete oboje imati zanimljive i plodne ideje. Manja neslaganja ćete imati u vezi trošenja zajedničkog budžeta.

U drugoj polovini februara su moguće nesuglasice, čak i svađe. Mars koji vlada vašim poljem ljubavi i braka će 17. u mesecu praviti kvadrat sa Neptunom. Vaša česta odsustvovanja i zabave sa prijateljima će vašeg partnera činiti ljubomornim i uznemirenim. Potrudite se da ne pretrujete. Krajem meseca ćete uspeti da prevaziđete nesporazume.

 

 

Ako ste slobodni:

Kvadrat Venere sa Jupiterom na početku meseca će vas činiti sklonim ulasku u paralelne veze pune strasti. Neko će biti u vas zaljubljen i pokušavaće da vam to stavi do znanja ali će vama više odgovarati da tu osobu ignorišete i povlađujete svojim strastima. U drugoj polovini februara ćete shvatiti da vam više ne prija dvostruka igra i prekinućete površne veze. Biće vam mnogo teže tada da steknete ponovnu naklonost osobe koja se trudila oko vas.

Stariji Bikovi će se potruditi da ispolje svoje najbolje osobine i privuku pažnju osobe koja im se dopada. Moraćete prilično da se potrudite i da budete strpljivi jer osoba koja vam se sviđa nije laka. Ima stroge kriterijume i visoka očekivanja.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3