Tjedni horoskop do 11.02. : Najsretniji znakovi će biti Vaga, Jarac i Blizanac!

Tjedni horoskop do 11.02. : Najsretniji znakovi će biti Vaga, Jarac i Blizanac!

3. veljače 2018. 0 By Admin 1

Rak

LJUBAV: Tijekom tjedna pojavit će se prilike za kvalitetniji privatni život. Vjerojatno će se to pokazati kroz pozive za zabave ili društvena okupljanja koja ćete vi rado prihvaćati. Otuda će uslijediti i prilike za nova poznanstva. Vezani će isto biti bolje.

 

 

KARIJERA: Poslovi se intenziviraju, a sve što radite poprima poduzetnički karakter. Mnogi će se ovih dana jače pokrenuti ili će se od njih zahtijevati veći angažman na radnom mjestu. Oni koji traže posao također će biti prilično aktivni.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Nemojte zanemariti redovan san.

 

 

 

Lav

LJUBAV: Većina će sve više držati do svog skrivenog svijeta i mašte. Oni koji su još sami počet će sanjariti na javi i neće se mnogo angažirati u stvarnosti. Već vezani uživat će u društvu voljene osobe, ali i gledajući neki ljubavni film.

 

 

KARIJERA: Snaga i uvjerljivost kojom ćete zračiti omogućit će vam da utječete na druge. Ako nekog trebate pridobiti, vrlo je vjerojatno da ćete u tome uspjeti iznad očekivanja. Pokažite što znate i ne zaustavljajte se dok ne postignete cilj.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Neki će ipak biti presigurni u sebe.

 

 

 

Djevica

LJUBAV: Bogatstvo izlazaka i širok krug ljudi koji se još više proširujte učinit će vam ove dane dinamičnim. Rijetki su oni koji će biti sami, a uglavnom će se oko vas motati drage vam osobe. Bit ćete ispunjeni , opušteni, zabavni i veseli.

 

 

KARIJERA: Na dnevni red dolaze nedovršene stvari iz prošlosti. Neke od istih u vama će izazivati emocije pa ćete ih odrađivati s nostalgijom ili s ljutnjom. Osjećat ćete se ambivalentno i neće vam biti jasno na čemu ste. Pričekajte.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pijte hladne napitke.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4