Tjedni horoskop do 11.02. : Najsretniji znakovi će biti Vaga, Jarac i Blizanac!

Tjedni horoskop do 11.02. : Najsretniji znakovi će biti Vaga, Jarac i Blizanac!

3. veljače 2018. 0 By Admin 1

Jarac

LJUBAV: U osobnim odnosima sve će vam važnije biti pitanje zajedništa, a upravo ono će vas odvesti korak naprijed. Neki će razmišljati o početku zajedničkog življenja udvoje. Bit će i onih koji će osvježiti svoju vezu, te svakako odustati od prigovaranja.

 

 

KARIJERA: Radit ćete bez pritiska, ali s velikom učinkovitošću. Bit ćete vrijedni i spremni podmetnuti svoja leđa gdje god treba. Neki kolege će vam se čuditi jer vas nisu navikli vidjeti u takvom izdanju. Samo nastavite.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Uživajte u sportu i u životu.

 

 

Vodenjak

LJUBAV: Zaokupljenost domom i obitelji bit će velika, a vi spremni da se borite za sve to do kraja. Oni u stabilnim vezama obnovit će svoj erotski život na razne načine. Oni koji još traže srodnu dušu u udvaranjima će biti vrlo uporni i ići do kraja.

 

 

KARIJERA: Ne samo da vaši nadređeni pojačavaju pritisak na vas, nego vas i provociraju. Najbolje je pozvati se na pravila posla i striktno ih poštovati. Ako tako ne ide, ne ulazite u svađe jer će pobjeda u istim trenutačno izostati. Pričekajte malo.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Svakodnevna relaksacija je nužna.

 

 

Ribe

LJUBAV: Pred vama su iskustva i iskušenja koja bi vas mogla obogatiti kao osobu. Bit će dvojbi kako se postaviti prema drugoj strani, ali neka vam kriterij ne bude samo vaše zadovoljstvo. Budite što jeste i gledajte na duge staze.

 

 

KARIJERA: Zamišljat ćete se u ulozi inicijatora stvari. Mnogi će zaista pokretati ili na svojim leđima nositi glavi dio posla. Kolege će se rado oslanjati na vas. Pred vama je zanimljiv tjedan u kojem ćete postati svjesni svoje uloge i snage.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Kombinirajte sport i opuštanje.

 

 

 

ehoroskop

Stranice: 1 2 3 4