15.02. POMRČINA SUNCA u Vodoliji: Početak kraja – Najveći uticaj na ŠKORPIJE, LAVOVE I BIKOVE!!

15.02. POMRČINA SUNCA u Vodoliji: Početak kraja – Najveći uticaj na ŠKORPIJE, LAVOVE I BIKOVE!!

13. veljače 2018. 0 By Admin 1

U četvrtak, 15. veljače u 22 sata i 6 minuta dogodit će se pomrčina Sunca na 27 stupnjeva zodijačkog znaka Vodenjaka. Sunce će se zamračiti gotovo na samom izlasku iz tog znaka i najaviti još jedan početak kraja.

 

Pomrčine imaju neumoljivu prirodu. Vrlo često udaraju na najosjetljivija područja našeg života u kojima idemo linijom manjeg otpora i izbjegavamo suočavanje. Pa kad nećemo mi sami, onda se život pobrine da nas pogura prema naprijed. Nekad to može biti teško i bolno, no u svakom je slučaju oslobađajuće.

 

Pomrčine su trenuci zamračenja koji ‘gase’ svjetlo i upućuju nas na one već zamračene teme, situacije, odnose u našem životu koje je potrebno napustiti i dopustiti im da se transformiraju u nešto bolje i kvalitetnije. Potrebno je proći kroz tamu da bismo ponovno izašli na svjetlo.

 

Pomrčina koja nas očekuje ovaj četvrtak u večernjim satima odvijat će se u Vodenjaku, znaku koji je simbol slobode, budućnosti, prijateljstava i udruživanja, simbol socijalnih reformi, ali i dubinskih reformi koje je potrebno provesti u sebi kako bi one dovele do nečeg bolje, kvalitetnijeg.

 

Ova nam pomrčina uručuje još jedan poziv na rast i razvoj. Život je kretanje koje podrazumijeva napuštanje i odbacivanje svega onoga što više nije u službi našeg napretka. Ako ste ogorčeni zbog situacije na svom radnom mjestu, čekanjem i očekivanjem da se nešto pomjeri s mjesta samo se još dublje zakopavate u problem. Imate li problema u privatnom životu, nezadovoljni ste odnosom u kojem jeste, vrlo je vjerojatno da će doći do velike prekretnice.

 

Teško je reći u kojem će se području života ćete osjetiti taj potres koji ruši staro i stvara novo jer je za to neophodno promotriti vaš osobni horoskop, no sigurno je da je ova priča nastavak onoga što vam se događalo od veljače i kolovoza prošle godine.

 

Aspekti koji će biti na snazi tijekom pomrčine govore o riječima, porukama i izjavama koje mijenjaju vašu stvarnost. Blizina Sunca i Merkura stavlja naglasak na naš um, način razmišljanja, na naša uvjerenja, informacije koje dobivamo te kako razumijevamo i tumačimo svijet oko sebe i ono što nam se događa.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3