15.02. POMRČINA SUNCA u Vodoliji: Početak kraja – Najveći uticaj na ŠKORPIJE, LAVOVE I BIKOVE!!

15.02. POMRČINA SUNCA u Vodoliji: Početak kraja – Najveći uticaj na ŠKORPIJE, LAVOVE I BIKOVE!!

13. veljače 2018. 0 By Admin 1

Vidjet ćemo stvari vrlo jasno, otrijeznit ćemo se, progledati. Riječi koje će biti izgovorene pogađat će ravno u cilj. Maske će pasti, spuštanje s oblaka na zemlju i suočavanje s onim što jeste težak je proces sretnog završetka.

 

Sada je dobro odmaknuti se iz svog uma, shvatiti da naše misli ne vladaju nama, već mi njima. Stoga imamo sposobnost preodgojiti svoj način razmišljanja. Potrebno je odbaciti očekivanja koja nisu urodila plodom, nadanja koja nas drže na mjestu, uvjerenja kojima uneređujemo svoj život i odnose koji nas okružuju.

 

U neposrednoj blizini Sunca i Merkura, naći će se i asteriod Juno koji u osobnom horoskopu simbolizira ljubavnog partnera kakvog tražimo i kakvog ćemo vjerojatno pronaći. Izgledno je da bi neke izjave, susreti, razgovori i nove informacije mogli dovesti do promjena u partnerskim odnosima, odnosno do novih spoznaja i uvida vezanih uz osobu koju želite u svom životu.

 

Nema jednoznačnog odgovora za sve. Neki će prekinuti odnos, drugi započeti novi. Treći shvatiti da imaju neki problem koji ponavljaju iz veze u vezu te da je suočavanje neizbježno. Partnerski odnosi vrlo precizno otkrivaju naše najdublje rane i pokazuju nam put prema iscjeljenju.

 

Nemamo što izgubiti, osim onog što će ionako otići iz našeg života. Nije li šteta gubiti vrijeme i trošiti energiju na nešto što nas muči i zbog čega smo nesretni, dok život čeka na nas? Kraj je samo još jedna prilika za novi početak, početak koji počinje ovom pomrčinom i ostvaruje se u idućih šest mjeseci.

 

Iako pomrčine osjećamo svi, bez obzira kojem znaku pripadamo, najizloženiji turbulentnim promjenama ipak će biti – Škorpioni, Lavovi i Bikovi. Budući da će se u pomrčinu uplesti i Merkur, sigurno je da će i Djevice te Blizanci dobiti korisne uvide i lekcije.

 

Događanja s obzirom na vaš podznak:

Podznak u Ovnu: planovi za budućnost, prijateljstva, veze i protekcije, primanje ljubavi, udruživanja, pripadnost nekim grupama, strankama, udrugama.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3