BURNE ljubavne veze i otkrivanje VELIKE ISTINE! Evo ŠTA VAS SVE očekuje s MARSOM U STRIJELCU do 18. MARTA!

BURNE ljubavne veze i otkrivanje VELIKE ISTINE! Evo ŠTA VAS SVE očekuje s MARSOM U STRIJELCU do 18. MARTA!

13. veljače 2018. 0 By Admin 1

Trigon Marsa i Urana donosi ogromnu količinu pozitivne energije, koja će biti usmjerena ka inovacijama i životnim promjenama koje se hvataju u letu! Budite u pripravnosti da prepoznate dobru priliku za promjenu posla, mjesta boravka ili pak bljesak koji će vaš emotivni život povesti u novom pravcu.

 

Od 11. 02., pa do 7. 03., tranzitnog Marsa u Strijelcu će pratiti Venera u znaku Riba, s kojom će formirati aspekt kvadrata, posebno naglašen u periodu od 20. 02. do 7. 03. Kvadrat Marsa i Venere će donijeti jaku strast i turbulencije u muško ženskim odnosima.

 

Dispozitor obije planete je Jupiter iz Škorpiona, koji je s Marsom u dobroj recepciji, a s Venerom u mješovitoj, što nam govori da će gospoda koristiti sve prilike za zavođenje, dok će dame nakon početne euforije biti suočene s problemima koje njihovi partneri kroz život nose. Jak strastveni naboj obilježava ove dane, pa će veze koje sada otpočnu biti izuzetno strastvene, pa se o monotoniji ne može pričati. Postojeći odnosi mogu biti začinjeni ljubomorom koja će biti okidač za veće pokazivanje pripadnosti i ozbiljniji pristup partnerima.

 

Zanimljivo je spomenuti da nas u periodu tranzita Marsa kroz znak Strijelca još očekuje pomrčina Sunca (15. 02.), a poseban utjecaj će ispoljiti na zemlje koje su osnovane pod znakom Ovna ili Vage, ili tu imaju ascendent i Mjesec. Na udaru su Kina, SAD, Egipat, bliski Istok. Ova područja mogu pogoditi vremenske nepogode, ali i gerilski sukobi i štrajkovi.

 

Nakon Marsa u Škorpionu, i poruke “spremite se da preživite“, pred nama su dani u kojima glavnu ulogu ima svrha tog preživljavanja. Borba za duh, slavu, tradiciju, preuzimaju prvenstvo. Ne samo pobijediti, već pobjedu i čast ostaviti u zalog pokoljenjima.

 

 

Jovana Milekić / astroportal.in

Stranice: 1 2 3