Mlad Mesec u vatrenom Ovnu donosi NOVE emotivne POČETKE i iznenadna SREĆNA DEŠAVANJA! Blizanci pred ŽIVOTNIM PROMENAMA, a evo šta čeka VAŠ znak!

JARAC

Vi možete sada biti jako odgovorni, emotivni i praktični dok vam nebo šalje neke komplikovane signale. Potrebno je napraviti dobre planove. Merkur se od danas kreće retrogradno pa pojedini Jarčevi mogu nešto da završe, da se sele ili ako imate decu oni mogu da odu od vas. Vi niste neko ko lako menja i raduje se nekim promenama ali znajte da život ide dalje. Dosta ste čekali i oklevali, sada možete okrenuti stranicu dok pojedini Jarčevi mogu učestvovati u nekom konkursu ili berzi, akcijama.

 

 

VODOLIJA

Vas može Merkur dosta učiniti nervoznim, rastrzanim, nesigurnim. Kako on kreće danas napred, potrebno je da se družite i otvorite za šire mase ljudi. Mesec će biti u kvadratu sa Plutonom pa pripazite na moguće greške ili ako niste sigurni, sačekajte sa odlukom. Pojedine Vodolije mogu očekivati finansijski napredak. Ako ste bili malo lenji sada treba što više da se ubrzate jer vas od sredine maja vaša planeta Uran neće podržavati, čak može biti i negativan za prvu dekadu.

Mlad Mesec u vatrenom Ovnu 16. aprila 2018. donosi nove emotivne početke i iznenadna srećna dešavanja

RIBE

Vi sada ne treba da se prepuštate melanholiji, da se povlačite i bežite u samoću. Mesec je u kvadratu sa Plutonom pa se dobro naoružajte strpljenjem i ne donosite bitne životne odluke, jer biste se posle mogli kajati i žaliti. Ribe koje su rođene u zadnjoj dekadi meseca strogo treba da paze na razna iskušenja, a posebno finansijska ulaganja i izdatke. Mogući su veći troškovi ili veće zarade, zato što Uran uglavnom donosi iznenadna iznenađenja. Komunikacija se nastavlja jer Merkur kreće direktno.