VELIKI HOROSKOP DO KRAJA SEPTEMBRA! Kraj meseca doneće LJUBAVNE IZAZOVE a evo šta čeka TVOJ znak…

22. travnja 2018. 0 By Admin 1

RAK

LJUBAV: Oni koji su već u vezama trudiće se da što više učvrste svoj odnos s voljenom osobom. Proradiće još neka mala pravila i utemeljiće stabilnije kriterijume međusobnog ponašanja. Oni koji su još sami neće previše izlaziti, ali biće dobro.

 

 

KARIJERA: Verovatno ćete imati povećan obim poslova, ali kako je karakter većine toga vama zanimljiv, neće vam biti teško da radite. Problem će biti u nedostatku energije, pa se pripremite kroz što bolji plan i štedite svoje snage.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Raste vaše interesovanje za brigu o zdravlju. Naspavajte se.

 

 

LAV

LJUBAV: Nalazite se u zanimljivoj ljubavnoj fazi u kojoj neće nedostajati ni strasti, ali ni opuštenosti u odnosu s osobom koju volite. Neki će rado izlaziti i s prijateljima. Uglavnom, malo je onih koji će biti sami. I oni će rado krenuti među ljude.

 

 

KARIJERA: Možda još čekate odgovore na neka pitanja. Kako će oni zasad izostati, moraćete se snaći s onim što znate i imate. Za vas to neće biti neki problem, ali biće onih koje ćete i dalje morati da upućujete. Pomozite im svojim znanjem.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Čovek je čoveku lek.

 

 

 

DEVICA

LJUBAV: U idućim danima doći će do postepenog poboljšanja u vašem emotivnom životu. Ljudi će opet postati otvoreniji prema vama, a i obratno. Mnogi će svoju vezu obnoviti nekim izlaskom na lepo mesto. Samci će se opet probuditi i izaći iz kuće.

 

 

KARIJERA: Moguće je da će izaći na videlo nešto što se dugo čekalo. To će uzrokovati novi vetar u leđa vama, ali i pokrenuće posao u novom smeru. Svi će se prilagođavati. Vi ćete biti osoba od poverenja. Nekima ćete biti primer kako treba raditi.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Istraživaćete sve oko sebe

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4