VELIKI HOROSKOP DO KRAJA SEPTEMBRA! Kraj meseca doneće LJUBAVNE IZAZOVE a evo šta čeka TVOJ znak…

22. travnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA

LJUBAV: Bogatstvo koje sad živite reflektuje se na vaše emotivne odnose raznoliko. Možete bežati, možete trpeti, možete se ironično smejati. Vi ćete verovatno prolaziti sve te reakcije, ali snagu ćete uvek crpeti iz svoje ljubavi i međusobnog poverenja.

 

 

KARIJERA: Biće još nekih malih borbi čiji će rezultat zavisiti od vaše sposobnosti da sarađujete sa drugima. Biće potrebno malo strpljenja, a to će vas živcirati. Od vas zavisi kako ćete se nositi s postavljenim zahtevima. Budite profesionalni.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Ne može se ništa na silu.

 

 

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Uverljivost kojom ćete zračiti privlačiće čak i one koji vam inače nisu skloni. Ako tražite srodnu dušu i još ste sami, oslonite se u potpunosti na svoje samopouzdanje. Čak i ako u početku sve ne bude išlo glatko, stvari će se razviti u vašu korist.

 

 

KARIJERA: Konačno će se drugi pokrenuti. Informacije koje ste već neko vreme čekali od njih stići će. To će razbistriti neke stvari u samom operativnom nivou posla, pa ćete početi da radite lakše, jasnije i znaće se šta je čiji zadatak.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Neki uživaju s prijateljima.

 

 

 

STRELAC

LJUBAV: Pomišljaćete da ste mogli da učinite i više, ali nema razloga da budete nezadovoljni. Sad ćete svoje snage usmeriti na učvršćivanje onog što ste postigli u privatnom životu. Malo manje dešavanja, više intimnosti i sve vam na kraju ide u prilog.

 

 

KARIJERA: Biće sve više poslova, a posebno onih uslužnog karaktera. Ponekad od svega nećete moći da predahnete, ali najviše će vas živcirati što će neke vaši kolege ili saradnici funkcionisati i više nego aljkavo. Pokušaćete da ih usmerite da rade savesnije.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se odmarajte.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4