Devica staje na LUDI KAMEN, Ribe očekuju FENOMENALNE VESTI… PORUKA Venere u Blizancima za svaki znak (od 24.04. do 19.05.)

Devica staje na LUDI KAMEN, Ribe očekuju FENOMENALNE VESTI… PORUKA Venere u Blizancima za svaki znak (od 24.04. do 19.05.)

27. travnja 2018. 0 By Admin 1

Ovan

Venera će se nalaziti u 3. kući od vašeg Sunca. Kod vas maksimalno dolazi do izražaja komunikacijska crta Venere u Blizancima. Očekuje vas mnogo komunikacije s drugim ljudima, mnogo više nego inače. Neki poljuljani odnosi bi se mogli obnoviti, ali bez većeg uspjeha. Pored komunikacije vezano uz realiziranje ideja, intenzivirat će se komunikacija sa svim bliskim ljudima, prijateljima, dobrim poznanicima, rođacima, susjedima. Sada je pravo vrijeme da se potrudite shvatiti druge i pomoći im. Upamtite – svatko od nas ima svoju priču. Da bi vas drugi razumjeli, potrebno je da i vi njih razumijete i ne osuđujete. U ovom periodu mnogi od vas će uživati u tračanju, što i nije tako loše, u smislu ispušnog ventila, no pazite da ne pretjerate.

 

Mnoge očekuju zanimljiva poznanstva putem društvenih mreža i interneta. Povoljan je period za kupnju suvremenih sredstava komunikacije, kao što su mobiteli, kompjuteri, lap-top uređaji, tablet uređaji, i sl. Također, jako je povoljno za rješavati sve što se tiče vašeg voznog parka, npr. kupnja novog auta, prodaja, renoviranje i adaptacija postojećeg. U slučaju da imate sklopiti neki važan ugovor, samo dobro promotrite svaku njegovu stavku, konzultirajte stručno lice i sve će biti u redu. Ukoliko imate za rješavati nekakva papirološka pitanja, konačno će vam se “osmjehnuti sreća”.

 

 

 

Bik

Financije su na dnevnom redu. Niti malo čudno za vas, dragi Bikovi. Prošli period vam nije financijski bio naklonjen, ali sada se stvari mijenjaju na bolje. Naime, Venera se u 2. kući od Sunca, a 2. kuća predstavlja materijalne vrijednosti i novac. Pružaju vam se sjajne prilike da riješite svoje financijske izazove, kao i da poboljšate prihode kroz nove radne aktivnosti. Ukoliko imate poteškoća s povratom novca koji vam duguju, sada se intenzivirajte i budite uporni, urodit će plodom. Možda će biti odgađanja, ali ishod je pozitivan, to je najvažnije.

Pored toga, Venera u vašoj 2. kući nastavlja hedonističku crtu, posebno što se tiče uživanja u hrani i raznim delicijama. Pazite na kilažu, jer ako pretjerate možete imati problema s unutarnjim organima.

 

Na osobnom planu, prolazite kroz fazu velike transformacije i iskorjenjivanja svih nagomilanih, duboko potisnutih neugodnih emocija, što nije lak proces, ali u konačnici donosi veliku buđenje.

Nakon 19.05. biti ćete mnogo pozitivnija osoba, koja ima daleko definiranije ciljeve i čvršće stavove.

 

 

 

Blizanci

Venera se nalazi u kući u kojoj je vaše Sunce. Idealno za nove poduhvate. Intenzvirajte se, vezano uz sve što predstavlja vaše istinske želje i težnje. Ne sumnjam da hoćete. Ako ste stariji i uvjerili su vas kako nemate što više tražiti od života, itekako imate. Samo je važno osluhnuti svoje emocije, osvijestiti ono što vam predstavlja ugođaj i držati fokus na tomu. Ne obraćajte pozornost na stavove okolice. Možda vas, ukoliko se usmjerite ka realizaciji vaših duboko skrivenih potencijala i ciljeva, ta okolica počne gledati čudno, no zapitajte se – Plaćaju li vam oni račune?- i sve je jasno kao dan. Zar ne!?

 

Poruka Venere za ovaj period je – Udahnite život punim plućima, i budite u svakom trenutku svoji.  Pored toga, mnoge od vas očekuju vrlo zanimljiva poznanstva s osobama s kojima imate mnogo podudarnosti. Ta poznanstva mogu prerasti u snažna prijateljstva i-ili u lijepe i skladne emotivne veze.

 

Što se financija tiče, dolazi do stabilizacije, samo je važno iskorijeniti sva negativna uvjerenja u vezi s novcem, što vama, kao futuristima nikako ne pada teško.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4