Devica staje na LUDI KAMEN, Ribe očekuju FENOMENALNE VESTI… PORUKA Venere u Blizancima za svaki znak (od 24.04. do 19.05.)

Devica staje na LUDI KAMEN, Ribe očekuju FENOMENALNE VESTI… PORUKA Venere u Blizancima za svaki znak (od 24.04. do 19.05.)

27. travnja 2018. 0 By Admin 1

Rak

Vama se dragi Rakovi, Venera nalazi u 12. kući. Ova pozicija je idealna za one koji se bave kreativnim poslovima, umjetnošću, kao i humanim poslovima. Tu možete očekivati veliku podršku drugih ljudi, i to ljudi koji posjeduju stručnost i ideje, te znaju cijeniti vaše originalne ideje i poduhvate. Ukoliko ste tip koji se prepušta valu sudbine, ovaj period može biti vrlo težak, u smislu opasnosti da drugi iskoriste vašu slabost. Spomenuto se može dogoditi kako na planu emocija, tako i na planu financija.

Mnogi će se prepustiti ljubavnom uživanju s osobom koja će isprva djelovati vrlo sigurno, ali to je samo maska kukavice, koja vam može donijeti mnogo patnje. To nikako ne znači da ne ulazite u ljubavne odnose, no distanca je neophodna.

 

Što se tiče financija, izbjegavajte posuđivati novce, i vodite računa gdje ih držite, kao i sve druge materijalne vrijednost, jer možete lako biti žrtva pljačke. Također, dobro osigurajte svoje nekretnine. Ukoliko svoju nekretninu dajete u najam, savjetuje se oprez. Ukoliko još niste dali svoju nekretninu u najam, a težite tome, kada se pojave zainteresirani, obavezno odmah sklopite precizan ugovor. U slučaju da prodajete nekretninu, nije povoljan period. Iznimku predstavljaju nekretnine s niskom tržišnom vrijednošću, kao i stare naslijeđene nekretnine, gdje vrlo lako možete ostvariti prodaju, ali po vrlo nepovoljnim uvjetima za vas. Naravno, iz svega možete zaključiti, kako nije povoljno za kupnju nekretnina, izuzev ako im namjena nije zbrinjavanje i pružanje psiho-socijalne pomoći socijalno ugroženim ljudima i životinjama, kao i formiranje vjerskih objekata.

 

Savjet za ovaj period je da poklanjate što više, koliko god ste u mogućnosti, jer ćete se na taj način znatno riješiti svog teškog karmičkog naslijeđa.

 

 

 

 

Lav

Venera je u vašoj 11. kući. Ovo je lijepa pozicija za Veneru. Pravo je vrijeme da se usmjerite ka svojim ciljevima, željama, planovima, nadama. Bez dvojbi i previše razmišljanja, učinite sve novo za što smatrate da će vas učiniti sretnijom osobom. Možda ste u fazonu – ne može i tisuću jednog izgovora, no ako nešto jako želite, izgovora ne smije biti. Izgovori su ubojice uspjeha i sjeme mediokritetskog života. Možda ne možete to što želite učiniti onako kako zamišljate, ali iznađite kompromisno riješenje. Krenite manjim koracima. Život je putovanje, upamtite to dobro. Vaše ideje u ovom periodu su genijalne i originalne i šteta bi bilo i po vas i po druge, da kako-tako ne ugledaju svjetlost dana.

 

U ovom periodu, možete se nadati sklapanju zanimljivih poznanstava, uspostavi prijateljstava koja imaju značajnu perspektivu, a mnogi od vas i liberalnim ljubavnim vezama. Što se tiče posla i financija, situacija se popravlja. Od 28.04. pa sve do 19.05. sjajni su uvjeti za novi, bolje plaćeni posao, mada mnogi se mogu nadati i povišici. Ako niste zadovoljni poslom koji radite, brzo se usmjerite na traženje novog posla, gdje je samo bitno vjerovati u sebe i posao će doći.

 

Pored navedenog, dobre su mogućnosti za rješavanje svih pitanja koja se tiču mirovine. Savjet je da se priključite nekoj grupi za samopomoć, volonterskoj organizaciji, ili kakvoj drugoj humanitarnoj udruzi.

 

 

 

Djevica

Venera se nalazi u vašoj 10. kući koja predstavlja profesiju, status, karijeru, posao. Odlični su uvjeti za sve što se tiče poslovnog napretka. Ako ste nezaposleni, očekujte u ovom periodu zaposlenje i bit ćete prilično zadovoljni dobivenim poslom. Ako ste nezadovoljni poslom koji radite, usmjerite se na novi posao, neophodna vam je promjena. Ako ste privatni poduzetnik, očekuje vas pregršt novih dobrih mogućnosti i poduhvata, koji će voditi sveopćem napretku. Komunikacija s osobama iz poslovnog okruženja biti će sasvim pozitivna i puna razumijevanja, kao i razmjene ideja. Ukoliko ste u mirovini, molim vas, iznađite sebi neku novu radnu aktivnost, ma koliko da ste sada zadovoljni svojim životnim ritmom. Naprosto potrebno vam je nešto novo. Odlične su mogućnosti za sve vrste suradnji sa državnim institucija.

 

Što se tiče ljubavnog i obiteljskog života, mnogi će se u ovom periodu odlučiti na sklapanje braka.

 

U slučaju da imate kakav ozbiljniji zdravstveni problem, krajnje je vrijeme da poradite na svom imunom sustavu, kroz uzimanje prirodnih preparata, čajeva, biljnih mješavina, i sl.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4