Devica staje na LUDI KAMEN, Ribe očekuju FENOMENALNE VESTI… PORUKA Venere u Blizancima za svaki znak (od 24.04. do 19.05.)

Devica staje na LUDI KAMEN, Ribe očekuju FENOMENALNE VESTI… PORUKA Venere u Blizancima za svaki znak (od 24.04. do 19.05.)

27. travnja 2018. 0 By Admin 1

 

Jarac

Venera će boraviti u vašoj 6. kući. Inače, 6. kuća je pod vlašću Merkura, baš kao i znak Blizanci u kome se nalazi Venera. Pruža vam se izvanredna prilika da privedete kraju ili u potpunosti riješite sve ono na čemu ste bili aktivni u prijašnjem periodu. Od vas će se zahtijevati da obratite mnogo pažnje na detalje, kao i da okončate sa svim onim što se vuče iz prošlosti i onemoguje napredak na određenim životnim poljima, posebno što se tiče radnih aktivnosti i posla. No, to vam neće predstavljati nekakav veliki problem.

U ovom periodu snažno ćete biti fokusirani na svoj krajnji cilj, što će dovesti do toga da s lakoćom obavljate i najdosadnije zadatke i obaveze. Kako je Jupiter u 1. polju, svakako uz značajnu dozu sreće koja će vas pratiti.

 

6. polje predstavlja zdravlje, pa ukoliko imate kakvih većih problema, savjet je da potražite još jedno ili dva stručna mišljenja, kao i da se usmjerite ka alternativnim metodama liječenja. Svaka bolest koja nas zadesi ima korijene u emocionalnom disbalansu, gdje klasična medicina ne može biti mnogo od pomoći. Potreban vam je kompletan tretman, koji će u prvom redu podrazumijevati liječenje duše. Pored toga, poželjno je da uzimate više vitamina A, C i D, kao i da što više vremena provodite u prirodi, okruženi pitomim životinjama.

U ovom periodu, jako bi bilo lijepo, ako biste se pridružili nekoj udruzi koja se bavi pravima životinja, ili (ako vam mogućnosti to dozvoljavaju) da udomite napuštenu životinju.

 

 

 

Vodenjak

Venera će tranzitirati kroz vaše 5. polje. Inače, 5. polje je Venerino polje. Pa kud ćete ljepše!? Novih ideja neće manjkati. Uživati ćete u svakom trenutku. Mnogo akcije, pokreta i dinamičnosti dat će vam jednu veliku dozu životne radosti. Sve što radite, radit ćete sa zadovoljstvom i velikim entuzijazmom.  Sve što želite, i sve čemu stremite ide putem svoga razvoja, i uspješan ishod neće izostati. Pored toga, mnogi od vas nikako neće zanemariti i polje zabave i druženja. Dapače, upoznat ćete mnogo zanimljivih ljudi, koji su po slobodnjačkom duhu, nalik vama. I s tim osobama može doći do uspostave i razvoja vrlo kvalitetnih odnosa.

 

Želja da se ostvarite u ljubavi biti će prisutna, ali ne po svaku cijenu. Bilo da ste slobodni, bilo da ste zauzeti, jedna osoba će vam privući pažnju, i vrlo je moguće da s njom budete poželjeli, pa čak i ostvarili nešto više, ali je povlačenje nakon nekog vremena sasvim izvjesno. Kod mnogih koji su u stabilnoj vezi ili braku intenzivirati će se razmišljanja o potomstvu, mada se konkretna manifestacija po tom pitanju, lako može odgoditi za drugu polovicu 5. mjeseca, pa čak kod nekih i na zadnja 2 mjeseca ove godine.

 

Savjet je da maksimalno poradite na svojoj kreativnoj strani. Mada, mnogi će ju primijeniti u svim radnim aktivnostima. Pored toga, posjeta kreativno-umjetničkim događajima i manifestacijama može vam dobro napuniti baterije za još bolje djelovanje u smjeru ispunjenja onog što želite i čemu stremite.

 

 

 

Ribe

Venera će prolaziti kroz vaše 4. polje pa sve novo što započnete u ovom periodu, imati će blistavu budućnost. Uzevši još u obzir tranzit Merkura u Ovnu u 2. kući, iznimno su dobri aspekti za sve vrste rada s nekretninama, a posebno što se tiče prodaje ili kupoprodaje. Ukoliko se bavite zemljoradnom ovo će biti jedan od najboljih perioda u proteklih oko 3 godine. Također, uspjeha će imati svi koji se bave osobnim biznisom, i to najviše proizvodnjom. Kako je vladar vašeg polja posla, Merkur u 2. kući, a Venera u 4. kući koja predstavlja nove početke, sjajne prilike se pružaju onima koji tragaju za zaposlenjem ili novim, boljim poslom. Mada, savjet je usmjeriti se ka izgradnji osobnog biznisa, polako i uporno.

 

 

Zatim, tranzit Venere kroz 4. polje stavlja fokus na polje doma i obitelji. Mnogi će imati želju za provesti što više vremena u toplini svoga doma, kao i da usrećii svoje ukućane i drage ljude koji vam dolaze u dom. Pored toga, pružaju se sjajne mogućnosti da kroz otvoren i direktan razgovor razriješite sve nedoumice i konflikte koje imate sa članovima svoje obitelji. Mnogima će doći radosne vijesti vezano uz proširenje obitelji.

 

 

 

Autor: Damir Igor

Stranice: 1 2 3 4