VODA kojom ste NAJVIŠE privučeni otkriva TAJNE O VAMA – Pogađa do srži!

VODA kojom ste NAJVIŠE privučeni otkriva TAJNE O VAMA – Pogađa do srži!

7. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Voda je medij vezan za naš psiho-emocionalni sklop i sfere nesvjesnog. Voda je čisto, izvorno znanje, inteligentna sila koja je sama po sebi pasivna sve dok ne dođe u kontakt s određenim informacijskim poljem, gdje se počinje ponašati u skladu s primljenom informacijom.

 

 

Od pamtivijeka se voda koristi za čišćenje i otpuštanje nečistoća, kao i u raznim ritualima duhovnog liječenja i iscjeljivanja u kojima se vodi predaje “da odnese urok” ili se na vodu “stavljaju” razne molitve, zapisi i sl., te se ta voda koristi za piće, kupanje ili čišćenje prostora.

 

Kada smo depresivni i napeti, okupamo se u moru, jezeru, rijeci ili ležimo u kadi vode i osjećamo kako napetost popušta.

Većina nas, idealan odmor zamišlja negdje na moru, skoro je nezamisliv odmor bez vode… Boraveći u morskoj vodi, otpustimo i zaboravimo sve probleme, osjećamo se jako ugodno i opušteno.

Voda je medij oslobađanja, otpuštanja. Ona se ne bori, ne odupire, već usvaja, prihvaća, prilagođava se.

 

Pogledajmo kapljicu vode, ona se ničemu ne odupire, već jednostavno teče i spaja s drugim kapljicama, tvoreći ocean. Ona se prepušta i tako sebi produžava život.

Odaberite sliku vodene površine s kojom ste najviše privučeni.

 

 

Bodies-of-Water-2-600x917

Malo jezerce

small pond in the garden

Privučenost malim jezercem otkriva osobnost koja voli mir, spokojna je i često introvertirana. Pronalazite radost u malim stvarima u životu; ono što neki mogu smatrati beznačajnim – bubamara koja puzi, šarena ruža, prekrasan izlazak sunca – vi smatrate izvanrednim i lijepim.

Ne volite užurbanost ni ružno ponašanje i stoga se klonite dramatičnih scena i kaosa. Cijenite tišinu, udobnost i mir.

 

Imate nježan duh koji privlači ljude i zračite iskrenošću i istinom što vaši prijatelju veoma cijene. Možda niste najglasniji, ali ste strastveni, jaki i puni emocija.

Odabir malog jezera – simbola doma, spokoja i tradicije – označava da će se vaša obitelj ili dom uskoro proširiti. To može doći u obliku rođenja, usvajanja ili širenja imovine/nekretnine i može doći na dvije noge ili četiri. Bez obzira na oblik, vaš život obogatit će novi život i uzbuđenje.

 

 

Ledene vode (ledenjaci)

21-600x398

Odabir vode ledenog glečera otkriva smionu, moćnu i ponekad tajanstvenu osobnost. Vi ste jaki i očaravajući što vas čini rođenim vođom. Bez obzira što se događa, uvijek zapažate sitne detalje koje drugi previde. Imate jake instinkte i izvrsno procjenjujete karakter drugih, stoga ljudi cijene vaše mišljenje i intuiciju te im uvijek vjeruju.

 

Budući da uživate u učenju novih stvari i novim iskustvima, uvijek ste u centru pažnje na zabavama, putovanjima i druženjima. S vama se računa na dobro nasmijavanje i poletni osmjeh. Cijenite vjernost, iskrenost i integritet, a ako date obećanje uvijek ga se držite.

 

Odabir ledenih voda – simbola stabilnosti, dubine i avanture – otkriva da ćete se uskoro naći pred izazovom u pozitivnom smislu koji nosi sa sobom nagradu. Možete oklijevati uplesti se u ovu potragu, ali imajte vjere u svoje sposobnosti. Naučit ćete nešto nevjerojatno o sebi.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4