DEVICA I VODOLIJA! Nove snažne EMOCIJE i otkrivanje VELIKE TAJNE… Mesečni horoskop za JUN!

DEVICA I VODOLIJA! Nove snažne EMOCIJE i otkrivanje VELIKE TAJNE… Mesečni horoskop za JUN!

24. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Nešto starije Device će biti raspoložene za zabavu i avanturu. Pružiće vam se mogućnost da sa jednim prijateljem odete na putovanje. Otkrićete kako vaš prijatelj ima simpatije prema vama. To će vam prijati i preći ćete granice prijateljstva.

 

 

Zdravlje:

Izbegavajte da se prerano iscrpljujete. Potrebno vam je da svakodnevno imate vremena za kretanje, fizičke aktivnosti, rekreaciju i odmor. Budite umereni u svemu. Posebno izbegavajte preterivanje u jelu, piću i zabavama. U drugoj polovini juna bićete skloni slabijem zdravlju i upalnim procesima u predelu urogenitalnog trakta. Variraće vam krvni pritisak.

 

Prijale bi vam promene u načinu ishrane. Svakako vam je potrebna lakša hrana, bez previše začina, a koja je bogata proteinima. Svakodnevno možete da jedete salate od povrća. Kupus, zelena salata, celer, peršun, list od maslačka, sa dodatkom mladog sira i povremeno tunjevine, pečurke i masline. Od voća jedite trešnje i kivi. Izbegavajte meso.

 

Srećni brojevi:

3, 7, 12, 18, 24

 

 

 

Vodolija – mesečni horoskop za jun 2018.

vodolija

 

Posao:

Drage Vodolije,
Merkur na početku juna pravi truigon sa Marsom koji vlada vašim poljem posla i karijere, a koji se trenutno nalazi u vašem znaku. To će pojačati vašu motivaciju i ubrzati ostvarenje vaših planova. Najviše ćete imati uspeha ako ste na nekom od rukovodećih položaja, ako radite u privatnom sektoru ili ako je vaš posao povezan sa zabavom i kreativnošću, sportom i radom sa decom i mladima. Venera će praviti trigon sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere i sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju novca. Uspećete da prikupite dovoljno sredstava za razvoj aktuelnih projekata, što će vam doneti očekivane dobitke. Potrebno je da budete pažljivi u rukovanju novcem i da izbegavate rizične investicije, kao i tajne tokove novca jer bi se tu mogle izdešavati komplikacije koje bi vam umesto dobitaka nanele gubitke. Konjunkcija Merkura sa Suncem u vašem polju zabave doneće vam uspešan početak projekta u kom ćete implementirati vaše plodne i kreativne ideje i koji će vam doneti nagrade i bolji rejting u vašoj branši, kao i unapređenje.

 

Merkur će ući u znak Raka i vaše polje usluga. Ako se bavite trgovinom, zdravstvom, distribucijom zdrave hrane ili servisnim uslugama, uspećete da proširite vašu popnudu i to će vam se isplatiti. Vaši klijenti će biti zadovoljni. Venera će ući u znak Lava i vaše polje javnosti i praviće kvadrat sa Uranom, pa je potrebno da budete vrlo pažljivi u poslovnim pregovorima jer ćete na tom polju nailaziti na neočekivane smetnje i nesporazume. Mars će 26. juna krenuti retrogradno u vašem znaku. Jedan važan cilj ćete zbog nepovoljnih okolnosti morati odložiti. Više ćete vremena provesti u sređivanju finansija jer će i na tom polju biti otežanih situacija i zastoja, naročito u trećoj dekadi juna. Izbegavajte veće troškove.

 

NezaposleneVodolije će dobiti šansu za novi posao u poljima trgovine i usložnih delatnosti. To može da bude sezonski posao ali uz malo truda moguć je i na neodređeno vreme.

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Suncem koje vlada vašim poljem ljubavi i braka omogućiće vam više slobodnog vremena koje ćete moći da provedete sa voljenom osobom i više zajedničke zabave koja će oboma prijati. Prolazne nesuglasice će iskrsnuti u vezi ulaganja zajedničkog novca ali ćete to moći da prevaziđete razgovorima i strpljenjem.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3