DEVICA I VODOLIJA! Nove snažne EMOCIJE i otkrivanje VELIKE TAJNE… Mesečni horoskop za JUN!

DEVICA I VODOLIJA! Nove snažne EMOCIJE i otkrivanje VELIKE TAJNE… Mesečni horoskop za JUN!

24. svibnja 2018. 0 By Admin 1

U drugoj polovini juna Sunce pravi sekstil sa Uranom. Imaćete nove ideje o uređenju vašeg doma i oko toga ćete se angažovati zajedno sa svojim partnerom kome će se te ideje dopasti i podržaće ih. Izbegavajte da bilo šta skrivate, tajite i prećutkujete jer bi se moglo dogoditi da to dovede do ozbiljnih nesuglasica koje bi dovele do udaljavanja i zahlađenja.

 

 

Ako ste slobodni:

U prvoj dekadi juna, zahvaljujući konjujnkciji Merkura sa Suncem, upoznaćete osobu koja će na vas delovati magnetski privlačno i sa kojom ćete već od prvog trenutka otkriti mnogo zajedničkog. Imaćete brojne teme o kojima ćete razgovarati, interesovanja u vezi kojih ćete se međusobno dopunjavati, a ta odoba će biti raspoložena i za zajednička putovanja, izlete, avanture. Sve što poželeti možete. Iskoristite šansu jer vam se ovakva prilika retko pruža. Bićete ispunjeni i zadovoljni.

 

Nešto starije Vodolije će otići na kraće putovanje i tamo će upoznati osobu koja će na njih ostaviti snažan utisak. Započeće komunikaciju koja će nakon putovanja da se nastavi, uz povremena viđanja. Mogućnosti za novu vezu postaće realne.

 

 

Zdravlje:

Vaše zdravlje će biti osetljivo. Potrebno je da pazite na ishranu jer su moguće želudačne smetnje. To može da bude i na psihosomatskoj bazi jer ćete biti izloženi pojačanom stresu. Izbegavajte duži boravak na jakom suncu i koristite kreme za zaštitu od sunca. Neophodno vam je više odmora i obavezno svakodnevna psihofizička relaksacija.

 

Tokom juna vam je naročito važno da praktikujete zdravu ishranu zbog osetljivog želuca. U tu svrhu konzumirajte svakodnevno salate od svežeg povrća, kao što je zelena salata, šargarepa, rotkvica, celer, list od maslačka, sa dodatkom maslinovog ulja, feta sira i plodova mora. Konzumirajte i sveže voće. Izbacite iz ishrane masnu hranu i grickalice.

 

 

Srećni brojevi:

1, 8, 16, 19, 23

 

Stranice: 1 2 3