LAV I VAGA! Ljubomora i razočarenje, jedan put i novi početak… Mesečni horoskop za JUN!

LAV I VAGA! Ljubomora i razočarenje, jedan put i novi početak… Mesečni horoskop za JUN!

26. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Nešto stariji Lavovi imaće otvorene šanse kod osobe koja se duže vreme pokušava da im privuče pažnju. Odlučićete da pokušate i da se bolje upoznate. Nećete se razočarati jer ćete naći mnogo zajedničkog. Nova veza je moguća.

 

 

Zdravlje:

Vaše zdravlje će u junu najviše zavisiti od vašeg odnosa prema sebi i brige o zdravlju. Ako budete praktikovali zdrav stil života, sportske i rekreativne aktivnosti, zdravu ishranu, umerenost i čest boravak u prirodi, bićete puni snage. Ako se budete iscrpljivali, neuredno se hranili, ako budete izloženi stresu, to će se nepovoljno odraziti na vaše zdravlje.

 

Potrebno je da unosite namirnice koje lako i brzo daju energiju, a to su ugljeni hidrati. Integralni hleb i žitarice, ceralije, maslac i kajmak. Neophodne su vam i belančevine. Pileće meso, prokelj, plavi patlidžan i paprika možete uzimati češće. Od voća jedite više jabuke i dinje. Potrebno vam je više A i C vitamina. Izbegavajte jake začine i šećer.

 

 

Srećni brojevi:

2, 7, 10, 16, 22

 

 

Vaga – mesečni horoskop za jun 2018.

vaga

Posao:

Drage Vage,
Početak meseca juna donosi vam više angažovanja na poljima zabave, sporta, svim poslovima u kojima se traži kreativnost, dizajnu i u radu sa decom. Ostvarićete dobitke jer ćete imati dobar osećaj za investicije, a očekuje vas i napredak na polju usluga. Intuicija će vam biti pojačana i osećaćete šta je to što je u trendu i traženo, pa ćete tamo usmeriti svoje veštine. Merkur će 6. juna praviti konjunkciju sa Suncem i pružiće vam se prilika da započnete poslovanje sa inostranim preduzećem, kao i da poboljšate svoje radne sposobnosti i steknete uslov za premeštaj na bolje radno mesto. Merkur će 12. juna ući u znak Raka i vaše polje posla i karijere, što će vam doneti mogućnosti da ostvarite napredak u planiranju i organizaciji. Venera, vaš vlada, ulazi u znak Lava 13. juna i u vaše polje saradnika. Ostvarićete povoljniju saradnju sa ženama, kao i sa osobama ili preduzećima koja se bave konfekcijom, ulepšavanjem i kozmetikom. 16. juna Merkur će praviti opoziciju sa Saturnom što će vas usporiti u izvršavanju radnih zadataka i u postizanju rokova.

 

Sunce će 21. juna ući u znak raka i vaše polje posla i karijere, pa ćete uspeti da se nađete na boljim pozicijama, da istaknete svoj autoritet i do izražaja će doći vaše rukovodeće sposobnosti. Ostvarićete bolje odnose i saradnju sa osobama koje su na visokom poslovnom i društvenom položaju. Na polju novca ćete uspeti da ostvarite planirano u prvoj polovini juna. U drugoj polovini meseca vas očekuje otežana situacija. Venera će 21. juna praviti opoziciju sa Marsom i činiće vas sklonim rizičnim investicijama. Nakon toga će praviti kvadrat sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju novca što će vam doneti povećane troškove i probleme u poslvnoj ali i finansijskoj saradnji. Izbegavajte da se dokazujete i da se rasipate.

 

Nezaposlene Vage će imati više uspeha u nalaženju privremenih i sezonskih poslova. Pružiće vam se šansa i za sezonski posao u inostranstvu.

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva polovina juna biće ispunjena dinamikom i bićete u prilici da ostvarite planove i želje u vezi kojih će vam vaš partner izaći u susret. Bićete u mogućnosti da zajedno odete na putovanje na destinaciju koju oboje želite da posetite. Osim što ćete se dobro provesti i pojačati međusobnu bliskost, upoznaćete nove ljude sa kojima ćete moći nastaviti druženje.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3