LAV I VAGA! Ljubomora i razočarenje, jedan put i novi početak… Mesečni horoskop za JUN!

LAV I VAGA! Ljubomora i razočarenje, jedan put i novi početak… Mesečni horoskop za JUN!

26. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Druga polovina juna vam donosi komplikacije. Venera će 21. u mesecu praviti opoziciju sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi i braka. Oko međusobnigh potreba i želja vaš partner i vi ćete zauzeti suprotne stavove i nećete moći da se složite. Ove nesuglasice moći ćete da rešite saamo ako budete spremni na nalaženje zajednički prihvatljivog rešenja.

 

 

Ako ste slobodni:

Koliko god da ste zainteresovani da upoznate nekoga ko će odgovarati vašim potrebama u ljubavi, već duže vreme uviđate kako se u vašoj blizini ne nalazi niko ko vam može privući pažnju. Dosadili su vam stereotipi i mediokriteti koje svakodnevno viđate. Kako ćete biti u mogućnosti da odete na putovanje u inostranstvo, tamo ćete upoznati nekoga s kim ćete ući u strasnu avanturu, ali pazite da strasti ne postanu prejake. Vezu biste mogli nastaviti na daljinu.

 

Starije Vage će imati promenljivu sreću u ljubavi. Počećete da izlazite sa jednom osobom i ubrzo ćete odustati jer će vam postati dosadno. Neko drugi će privući vašu pažnju ali će vam biti teško da tu osobu osvojite. Budite strpljivi i uporni.

 

 

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti osetljivo i potrebno je da izbegavate pretrane napore, a posebno stresne okolnosti. Bićete pojačano osetljivi na stres, a to može izazivati želudačne i probavne smetnje. Starije vage mogu povremeno osećati bolove u leđima i kolenima. Preporučljivo je da posetite zubara, kako biste izbegli da vas iznenada snađe zubobolja.

 

 

Vaša ishrana treba da sadrži više gradivnih materija koje se sadrže u mladom krompiru, celeru, tikvicama, integralnim žitaricama i mlečnim proizvodima, siru i kajmaku. Meso konzumirajte u umerenim količinama, kao i voće. Od dodataka ishrani koristite đumbir, kurkumu i biber. Umanjite unos kafe, a umesto toga pijte zeleni čaj. Pojačajte unos B vitamina.

 

 

Srećni brojevi:

4, 7, 16, 20, 25

 

 

astrologija.de

Stranice: 1 2 3