Kakva KARMA upravlja vašom SUDBINOM!? Raka kroz život PRATI PROŠLOST, Ovan mora naučiti NEŠTO JAKO VAŽNO…

Kakva KARMA upravlja vašom SUDBINOM!? Raka kroz život PRATI PROŠLOST, Ovan mora naučiti NEŠTO JAKO VAŽNO…

24. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Saznajte kakva vrsta karme će upravljati vašom sudbinom!

 

 

1. Ovan

Jedna od slabih točaka koje Ovan uvijek ima je njegova impulzivnost, nedostatak strpljenja i u mnogim slučajevima agresivnost. To uključuje radnje koje mogu imati ozbiljne posljedice koje uključuju gubitak vremena.

Ako želite izbjeći trošenje vremena na ispravljanje grešaka umjesto da stječete nova iskustva, jednostavno pokušajte više razmišljati prije nego što reagirate i sačekajte da situacija bude pozitivnija za djelovanje.

 

 

2. Bik

Poput Ovna, Bik ima ogromnu predispoziciju za tvrdoglavost. Za mnoge, ova kvaliteta može biti poticaj koji je ojačan vašom velikom ambicioznom sposobnošću, ali također možete steći mnogo neprijatelja na putu do moći, piše Moon child. Uvijek pokušajte imati više strpljenja.

Vjerovali ili ne, drugi također imaju svoje vlastite stavove i osobne ciljeve. Poštujte to malo više i bit ćete poštovani.

 

 

 

3. Blizanci

Blizanci imaju ozbiljan problem s fokusiranjem pa troše previše vremena na preskakanje s teme na temu bez ikakvog prodiranja duboko u bilo koji aspekt svog života. Zbog toga drugi često ne shvaćaju vaše misli ozbiljno, jer često budu zastarjele u vrlo kratkom vremenu.

Pokušajte promijeniti tu ideju i pokušajte utjecati na druge s pozitivnom energijom kako biste završili projekte koji će vam pomoći da rastete kao osoba. Na taj način na kraju ćete biti zahvalni i zadovoljni.

 

 

4. Rak

Rakovi su obično depresivni po prirodi, zbog čega vječno žive u prošlosti. Trudite se usmjeriti energiju na sadašnjost i živjeti iskustva koja vas okružuju, jer ako sami ne promijenite svoju budućnost nikada nećete izaći iz ciklusa.

Na kraju vaša pozitivna energija će vam pomoći da izađete iz te faze u kojoj niste bili sretni i svi ostali će također uživati u vašem društvu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3