Kakva KARMA upravlja vašom SUDBINOM!? Raka kroz život PRATI PROŠLOST, Ovan mora naučiti NEŠTO JAKO VAŽNO…

Kakva KARMA upravlja vašom SUDBINOM!? Raka kroz život PRATI PROŠLOST, Ovan mora naučiti NEŠTO JAKO VAŽNO…

24. Jula 2018. Off By Admin 1

9. Strijelac

Strijelci razmišljaju brzo i to ih čini vrlo iskrenim ljudima koji uspijevaju prenijeti svoju pozitivnost na sve oko sebe. Ali, na žalost, kad je netko previše iskren i ne misli prije nego što izrazi svoje mišljenje može povrijediti drugu osobu.

Općenito, oni imaju tendenciju biti sebični i ne brinu o tome što će drugi osjećati ili misliti. To završava tako da se na kraju pretvore u ljude koje svatko želi izbjeći. Pokušajte razmisliti prije nego što kažete nešto kako bi vaša istina bila pozitivna drugima.

 

 

10. Jarac

Pesimizam je Jarcu često njegov najgori neprijatelj. Oni smatraju da će stvari jednostavno krenuti loše i brzo to pripisuju svojoj lošoj sreći ili uključenosti drugih. Ako ste uspjeli učiniti sve što ovisi o vama, u vašim rukama je moć da promijenite svoju sudbinu i stoga ćete moći uživati ​​u radikalnoj promjeni vaše percepcije svijeta i svega oko vas.

Znamo da je ugodnije žaliti se, ali na kraju ćete trpjeti posljedice, a mogli biste lako uživati ​​u svim vrstama pobjeda.

 

 

 

11. Vodenjak

Vodenjaci se bave s više projekata nego što mogu podnijeti. Zbog toga dolazi do potpunog nedostatka vremena za druge aspekte njihovog života, kao što je njihov odnos s voljenima. Na kraju zbog toga dolazi do zahlađenja odnosa.

Uvijek pokušajte više pažnje pokloniti bliskim prijateljima i obitelji jer će samo oni biti uz vas u najtežim trenucima. Uvijek je dobro imati prijatelje.

 

 

 

12. Ribe

Jedna od najčešćih obilježja Riba je prepuštanje umjetnosti nedonošenja odluka. Ljudi oko vas doživljavaju vas kao osobu koja radi sve što im drugi kažu da trebaju učiniti.

U biti, to vas uništava kao osobu i uzrokuje da ne dopuštate da vam vlastita priroda zasja. Pokušajte preuzeti odgovornost za svoj život i dopustite drugima da vam se dive zbog onoga što se krije unutar vas.

 

Stranice: 1 2 3