Jarcu stižu VESTI iz daleka, Ovan ponavlja GREŠKU iz prošlosti, Blizance očekuje nešto NEZABORAVNO.. Evo šta vas čeka u narednoj nedelji!

Jarcu stižu VESTI iz daleka, Ovan ponavlja GREŠKU iz prošlosti, Blizance očekuje nešto NEZABORAVNO.. Evo šta vas čeka u narednoj nedelji!

27. srpnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Finansije će vas u ponedeljak preokupirati više nego što je to uobičajeno. Vi nećete biti pod sresom, već ćete jednostavno shvatiti da je to neophodno i neodloživo. Sredina nedelje će, sa druge strane, proteći u znaku ljubavi. Očekujte iznenađenje. Bilo da je od strane vašeg partnera ili od neke osobe koja vam je naklonjena, osećaćete se pozitivno i ispunjeno. Za vikend ćete imati dodatne zadatke. Verovatno će biti upitanju neki umni rad. U nedelju uveče se opustite i priuštite sebi odmor. To je ono što je svima potrebno ponekad.

ŠKORPIJA

Nedelja pred vama biće u znaku realizovanja neke zamisli-možda vezane za posao, možda privatne, ali svakako sa trudom i energijom. Vi ćete želeti da napredujete i postignete uspeh veoma brzo, ali nemojte to očekivati. Pojaviće se puno sitnih smetnji koje će vam usporiti rad. Ali ne birinite. Sve će se na kraju završiti veoma pozitivno po vas. Vrlo je moguće da će vas neki prijatelj od koga ste očekivali pomoć ostaviti na cedilu. Neki porodični problem koji vas muči već duže vreme, za vikend bi napokon mogao biti rešen spletom srećnih okolnosti.

STRELAC

Nastojte da ostanete pribrani i staloženi, već na samom početku nedelje. Ne postoji ni jedan razlog da gubite živce zbog nevažnih stvari. Ne trudite se da ispravljate tuđe “krive Drine”. Stvari se popravljaju već od srede, naročito kada je u pitanju ljubavni život. Postoji velika šansa da otkrijete da posedujete snažne emocije prema nekome iz vaše neposredne okoline. Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u dužem, stabilnom odnosu, mogli bi da svoju vezu podignu na viši nivo. U četvrtak nećete biti spremni za promene bilo koje vrste. Vikend je pogodan za nove početke.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3