Jarcu stižu VESTI iz daleka, Ovan ponavlja GREŠKU iz prošlosti, Blizance očekuje nešto NEZABORAVNO.. Evo šta vas čeka u narednoj nedelji!

Jarcu stižu VESTI iz daleka, Ovan ponavlja GREŠKU iz prošlosti, Blizance očekuje nešto NEZABORAVNO.. Evo šta vas čeka u narednoj nedelji!

27. srpnja 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Na samom početku nedelje, do vas će doći informacije koje su vam veoma bitne. Pažljivo razmislite kako ćete sa njima postupiti. U utorak slede pozitivne promene u poslovnom okruženju. Vesti iz inostranstva možete da očekujete tokom srede i tada će se ponovo uspostaviti neki davno zaboravljeni kontakti. Takođe, sreda je povoljna za privođenje kraju što je moguće više poslovnih obaveza. Porodici se posvetite najkasnije u petak. Ne bi bilo loše da za vikend organizujete druženje sa vama dragim ljudima. Naročito su dobrodošli oni sa kojima već izvesno vreme, zbog mnogobrojnih obaveza, niste u kontaktu.

VODOLIJA

U ponedeljak je najbitnije da ne donosite ishitrene odluke i nigde ne žurite. Izbegavajte stres i nepotrebno rasipanje energije. Stvari dolaze na svoje sredinom nedelje, tada će pred vas biti postavljeni neki novi poslovni projekti. Razmislite da li želite da u njima učestvujete i što je najvažnije, da li imate neophodne kvalifikacije. Četvrtak je pogodan za kraće putavanje, a ukoliko imate dovoljno vremena, razmislite o produženom odmoru. Nastojte da u petak prihvatite savet osobe iz vašeg neposrednog okruženja. Vikend iskoristite za bavljenje aktivnostima koje vas opuštaju i oplemenjuju.

RIBE

Očekuje vas napredovanje u karijeri, već na samom početku nedelje. Ponedeljak je pogodan za usmeravanje energije na istraživanje novih mogućnosti ili ponovo uspostavljanje starih poslovnih kontakata. Ukoliko želite, sredinom biste mogli da napravite progres i na privatnom planu – šanse su na vašoj strani. Mogli biste i da dobro razmislite kome želite da poklanjate vaše slobodno vreme u buduće. Četvrtak je pogodan za dugoročna planiranja. Bilo da je u pitanju reorganizacija kućnog budžeta ili želja za dodatnim usavršavanjem, iskoristite mogućnosti koje vam ovaj dan donosi. Subota je pogodna za papirologiju i beleženje svih ideja ili snova.

Stranice: 1 2 3