ZVEZDE ŠALJU UPOZORENJE: Retrogradni MERKUR se vratio, RAKOVI I DEVICE na najjačem udaru, a evo šta čeka TVOJ znak do 19. avgusta!

ZVEZDE ŠALJU UPOZORENJE: Retrogradni MERKUR se vratio, RAKOVI I DEVICE na najjačem udaru, a evo šta čeka TVOJ znak do 19. avgusta!

3. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

 

Vaga

Svakako ste neodlučni, a u ovom periodu to se množi sa 1.000. Pripremite se na to da će vam sve biti čudno, osećaćete se udaljeno od posla, prijatelja, pa čak i sebe. Važno je da ne gubite vreme na preispitivanje, jer ćete se u tome izgubiti. Umesto toga, uradite nešto što će promrdati vašu rutinu. Bićete odmah mnogo bolje.

 

 

Škorpija

Razmišljate o promeni karijere i to je potpuno u redu. Ipak, budite oprezni i ne posmatrajte stvari sa ružičastim naočarima, jer biste mogli da precenite svoje sposobnosti i to koliko novih obaveza možete da preuzmete. Promena je moguća, ali je bolje da se posvetite unapređenju svojih talenata, nego “pucanjem u zvezde”. Jer u ovom trenutku, one vam baš nisu naklonjene.

 

 

Strelac

Nije čudno što vas ne drži mesto, stalno želite nešto novo, pa je tako i ovoga puta. Na sreću, to se uglavnom sada odnosi na putovanja, pa ste puni planova. Ipak, budite oprezni, jer bi lako mogli da se izjalove, posebno ako ste nešto u planiranju propustili, a budimo realno – gotovo izvesno jeste. Pitajte osobu kojoj verujete za savet pre nego što kupite karte.

 

 

Jarac

Veoma ste ambiciozni, ali u ovom periodu će vas upravo to i mučiti najviše. Čak i ako ste ostvarili ogroman napredak, videćete samo koliko je daleko ono gde želite da budete od toga gde ste sada, a ne koliko iza vas je početak. I osećaćete kao da ste sve dalje od cilja. Dobra vest je – nije tako! Pokušajte da se podsetite koliko ste sjajnih stvari uradili. Ukoliko to ne pomogne – vino i partija plača svakako hoće.

 

 

Vodolija

Narednih nedelja glava će vam biti u oblacima. Razmišljaćete o tome šta želite od svoje veze, karijere i drugih važnih stvari u životu, ali bi bilo dobro da očekivanja svedete na razumnu meru. Utvrdite šta tačno hoćete, a potom utvrdite i šta je realno da možete da uradite i dobijete.

 

 

Ribe

Ukoliko ste primetili da vam samoća prija više nego inače, ne opirite se tom osećaju. Uživajte u vremenu koje ćete provesti na kauču, gledajući filmove i serije – nije obavezno da izlazite svakog vikenda. Ovo je vreme za brigu o sebi i stvaranje novih navika. Nema ništa bolje od toga da ugodite najvažnijoj osobi u vašem životu – sebi.

 

 

Izvor: YourTango

Stranice: 1 2