Pomrčina Sunca i mladi Mjesec u Lavu! Najveće PROMJENE očekuju BIKA, LAVA, ŠKORPIJU I VODOLIJU

Pomrčina Sunca i mladi Mjesec u Lavu! Najveće PROMJENE očekuju BIKA, LAVA, ŠKORPIJU I VODOLIJU

11. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

LAV

Vi se duboko želite predstaviti svijetu, stavljate masku s kojom se osjećate opušteno. Naglašeno je i vaše polje partnerstva i kako se vi odnosite prema drugim ljudima kada je ravnopravnost u pitanju. Sada je potrebno paziti što pričate da od prijatelja ne dobijete neprijatelje.

 

 

DJEVICA

Sada imate moć da svoje stvaralačke snage dovedete do te mjere da pokrenete zajednicu koja će vam služiti. Emotivno ste spremni na pokazivanje emocija i neki veći korak u vezi. Spremnost je tu da sve sakupite i stopite u važnu cjelinu koju ste mudro skupljali iz različitih iskustava i talenata.

 

 

VAGA

Učešće u zajedničkim grupama i poduhvati za zajedničke ideale kod vas će biti naglašeni ovih dana. Rezultati koji proizlaze iz vašeg dostignuća. Stječete ugled i ljude koje privlačite ubrajate u prijatelje. Naglašena je ljubav i romantična veza.

 

 

ŠKORPION

Vrijeme za kreativnost, osjećaje i borba za karijeru, zaposlenje i svoje mjesto u obitelji. Postavlja se pitanje s roditeljima, autoritetima, što i kako dalje. Intuicija sada može isplivati. Želite se ugledati na vašeg roditelja ili nekoga tko vam je autoritet pa oblikovati svoju karijeru.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3