Pomrčina Sunca i mladi Mjesec u Lavu! Najveće PROMJENE očekuju BIKA, LAVA, ŠKORPIJU I VODOLIJU

Pomrčina Sunca i mladi Mjesec u Lavu! Najveće PROMJENE očekuju BIKA, LAVA, ŠKORPIJU I VODOLIJU

11. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

 

STRIJELAC

Sada se uspostavlja veza sa širim okvirom podataka na svim razinama. Putovanje, filozofija, religija, studiranje i razna učenja koja vam daju povezanost čovjeka sa Svemirom. Zaokupljeni ste svime što vam daje veće uvide u značenje života. Naglašeno je druženje i komunikacija s okolinom, braćom, sestrama i susjedima.

 

 

JARAC

Preobražaj u partnerskim odnosima koji vam donosi neku novu snagu i smrt zastarjelim navikama i gledištima koja se odnose na materijalnu razinu. Postavlja se pitanje vlasništva kako duhovnog tako materijalnog, emotivnog i fizičkog. Sve ukazuje na stvari koje ljudi vrednuju.

 

 

VODENJAK

Vi imate pokrenuto polje partnera kako na poslu tako i u ljubavi pa se usmjerite u tom pravcu. Dobro pazite što pričate, ne istjerujte nikakvu ravnopravnost. Možete promatrati na koji će način vaši partner gledati na stvari. Ojačajte ljubav prema sebi i budite samosvjesni.

 

 

RIBE

Maštovitost i stvaralačke snage dovodite u vezu sa svojim talentima koji mogu proizvesti odličnu mogućnost unovčenja. Naglašena je mogućnost da nekome ili nečemu služite i svoje talente upotrijebite za zajednicu koja odražava vaš stav.

 

 

Astrolog: Željka Knežević

Stranice: 1 2 3