PORUKA SUDBINE ZA SVAKI ZNAK: Biku nedostaje STRPLJENJA, Blizanci moraju da se OSLOBODE LAŽI, a Rakovi da nauče da čuvaju SVOJE SRCE…

PORUKA SUDBINE ZA SVAKI ZNAK: Biku nedostaje STRPLJENJA, Blizanci moraju da se OSLOBODE LAŽI, a Rakovi da nauče da čuvaju SVOJE SRCE…

22. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

Lav (23. srpanj  – 22. kolovoz)

Ponekad ste malo sebični, previše fokusirani na sebe da bi mogli uzeti u obzir tuđe osjećaje. Vama je stalo do vaših prijatelja, ali ponekad  ih zanemarite, zbog čega kasnije se osjećate loše.

Ponovite za mnom: Ne vrti se sve uvijek oko mene.

 

 

Djevica (23. kolovoz – 22. rujan)

Vi ste talentirana osoba, prihvaćali vi to ili ne, a to vas može učiniti perfekcionistom. Svi znamo da ništa i nitko nije savršen, ali to vas ne sprječava da budete jako kritični prema sebi i svima oko vas. To može iscijediti radost iz svega što činite.

Ponovite za mnom: Ja sam dovoljan.

 

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Jednostavno rečeno, nije vam jača strana donošenje odluka. Osjećate kako bi nešto trebalo učiniti na  jedan način, ali mislite kako druga opcija ima neke druge prednosti i tako dalje.

Ponovite za mnom: Slijedim svoje srce, ali slušam i mozak.

 

 

Škorpion (23. listopad – 21. studeni)

Vi ste poznati po svojoj grubosti i po izvanrednoj osvetoljubivosti. To može ozbiljno pogoršati karmu i vi ste svjesni da možete otići predaleko ukoliko ne dobivate ono što želite. Ljutnja vam ne pristaje. Zapravo, pristaje vam, ali za vašu sigurnost i svih oko vas, najbolje je zanemariti neke stvari.

Ponovite za mnom: Ubijam dobrotom i pokapam ih osmijehom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3