Jedan znak će pronaći PRAVU LJUBAV a jedan će se vratiti u ZAGRLJAJ STARE LJUBAVI… Evo šta predviđa VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR

Jedan znak će pronaći PRAVU LJUBAV a jedan će se vratiti u ZAGRLJAJ STARE LJUBAVI… Evo šta predviđa VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR

5. rujna 2018. 0 By Admin 1

LAV

Sa povratkom Marsa direktnim hodom u kuću partnerstva Lava, vaš ljubavni život postaje živahniji. Naći ćete način da se suočite sa problemima koji se provlače od aprila 2018. godine, ali ti problemi neće nestati ili se rešiti s lakoćom, budući da je Mars u blizini Južnog čvora i pravi kvadrat s Venerom i Jupiterom. To će proteći sa svađama i nemogućnosti da se u određenim trenucima donesu odluke. Moguće je i da voljena osoba ponovo prigovara da joj se premalo posvećujete, a da previše vremena posvećujete poslu. Neki Lavovi će doći do zaključka da su prevelike poslovne obaveze – njihove i bolje polovine – dovele do udaljavanja koje se ne može prebroditi ako ne postoji iskrena ljubav. Ovaj astrološki sklop planeta može doneti nagle prekide, ali i nagle odluke za sklapanje braka. Septembar nije najpovoljniji mesec za Lavove koji nisu u vezi, ali to ih neće opterećivati previše. Većina Lavova koji nisu u vezi opuštaće se u prijatnom društvu dragih osoba i trebaće im više slobode, pa će izbegavati bilo kakvo ljubavno uplitanje.

 

 

DEVICA

Merkur, vladar Device, nalazi se u Devici između 6. i 22. septembra, a Sunce osvetljava vaš znak do 23. septembra 2018. godine. Lakše ćete se naći u centru pažnje, prebrodićte ukočenost ili sramežljivost i uživaćete u aktivnijem i uzbudljivijem ljubavnom životu. Lakše ćete izražavati ono što osećate i šta želite, puno lakše nego inače. Saturn, planeta koja vlada ljubavnim životom Device, kreće direktnim hodom 6. septembra kroz kuću ljubavi Device. Veliki trigon u zemljanim znakovima koji prave Saturn, Uran, Sunce i Merkur, Devicama daje veću emotivnu stabilnost, ali i želju da se dokažu i pokažu, na praktičan način. Ako niste u vezi, pravo je vreme da napravite prvi korak, da pokrenete razgovor sa osobom koja vam se sviđa ili da priznate ono što osećate prema osobi s akojom se viđate neko vreme. Veliki trigon pomaže i pri razrešenju ljubavnih situacija koje su se zakomplikovale od marta ili pri razjašnjavanju vlastitih osećanja prema nekim ljudima. Teže teme i one koje su se izbegavale sada se mogu razrešiti, jer ćete tokom septembra imati dobru komunikaciju, pa očekujte puno tema i razgovora. Sa voljenom osobom možda ćete otići na duže putovanje.

 

 

VAGA

Nevernost može biti glavna terma Vaga tokom septembra 2018. godine. Mars, planeta koja vlada odnosima Vage, vraća se 11. septembra u kuću ljubavi Vage i podstiče flert, žeđ za pustolovinama, zavođenje i ljubavne igrice. To se može pojaviti i kod čvrstih veza, parovi mogu iskoristiti energiju zvezda kako bi probudili uspavane strasti. Neki pripadnici Vaga susreće se ponovno sa starom ljubavi ili će se zaljubiti u nekog ko je u prošlosti donosio samo nevolje. Mars je u blizini Južnog čvora, što nije dobar znak za ljubavni život Vaga, posebno za one koji se vraćaju starim lošim navikama, varanju i kršenju zaveta. Venera, vladar Vage i kuće seksualnosti Vage, ulazi u Škorpiju 9. septembra 2018. godine i pravi kvadrat s Marsom i opoziciju s Uranom, izaziva nagle sudare i potrebu da iskažete svoju moć zavođenja agresivno, da pojačate samopouzdanje kroz niz osvajanja. Ovaj period može doneti konstruktivne zaključke, ako se osvrnete na prošlost i greške koje ste u prošlosti napravili, na određene emotivne šablone i strast koja vas je terala da izaberete nimalo inspirativan potez, da eksperimentišete i tako se dovedete u opasnost. Upozoravamo da vas žeđ za avanturama može dovesti u situacije u kojima nećete nimalo biti svesni posledica koje vas kasnije čekaju. Ono što vam se na prvi tren učini zabavno, može postati komplikovano i završiti koštajući vas previše, i emotivno i novčano.

 

 

ŠKORPIJA

Venera, planeta koja vlada vezama Škorpije ulazi u Škorpiju 9. septembra 2018. godine i pridružuje se Jupiteru. Imate snažnu moć zavođenja i zato će vaš ljubavni život biti pun događaja. Iznenadna privlačnost, ljubav na prvi pogled i snažna strast prave su reči koje opisuju doživljaje koje ćete imati. Na početku ćete želeti da napravite sve za osobu koja vas fascinira, ali tada će se vratiti potreba za slobodom i kontrolom nad stvarima (kao i obično). To može doneti sukobe, krize i ucene. Merkur, vladar kuće intimnosti Škorpije, između 6. i 22. septembrra nalazi se u kući društvenih grupa i prijatelja Škorpije, zajedno sa Suncem, koje se u toj kući nalazi do 23. septembra. Ako niste u vezi, imate dobre izglede da upoznate atraktivnu osobu kroz krug prijatelja ili aktivniji društveni život. Može se dogoditi i da vam osoba koju smatrate prijateljem/prijateljicom pokaže interes i snažne emocije. Škorpije koje su u dužoj vezi tražiće više slobode kretanja, pa mogu izazvati posesivnost i sumnje kod voljene osobe. Razgovarajte sa voljenom osobom i saslušajte šta vam govori, jer zajedno možete naći rešenja u ovom emotivno komplikovanom periodu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3