Jedan znak će pronaći PRAVU LJUBAV a jedan će se vratiti u ZAGRLJAJ STARE LJUBAVI… Evo šta predviđa VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR

Jedan znak će pronaći PRAVU LJUBAV a jedan će se vratiti u ZAGRLJAJ STARE LJUBAVI… Evo šta predviđa VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR

5. rujna 2018. 0 By Admin 1

 

STRELAC

Merkur, planeta koja vlada dugim vezama i brakom, 6. septembra 2018. godine ulazi u vašu kuću društveno – profesionalnog statusa, a tu je i bračni status često uključen. Više strpljenja i pažnje treba da posvetite privatnim i poslovnim odnosima. Pod ovakvim uticajem neki Strelci imaće veći interes za to što drugi imaju da kažu o njima i njihovom braku. Sa druge strane, Merkur je deo Velikog trigona, do 22. septembra, zajedno sa Saturnom i Uranom. I Sunce je deo Velikog trigona do 23. septembra, kada prolazi kroz Devicu. Ovakav astrološki sklop može doneti emotivnu stabilnost i sposobnost da se ostvari ravnoteža u problematičnim odnosima. Više nego ikada do sada osetićete da vam je voljena osoba prava i najveća podrška i da vezu smatra ozbiljnom, te da je uz vas zaista, ne samo rečima, nego i delima. Mars, planeta koja vlada kućom ljubavi Strelca 11. septembra direktnim se hodom vraća u vašu kuću komunikacije, blizu Južnog čvora. Napet odnos Marsa s Venerom i Uranom može doneti rasprave, nesporazume i svađe. Tada pažljivije birajte reči kojima želite opisati svoja osećanja. Tokom septembra nećete baš biti društveni. Ako niste u vezi, zbog toga bi mogli propustiti prilike za nova poznanstva.

 

 

JARAC

Ljubavni život Jarca čini se turbulentan i pun neočekivanih događaja tokom septembra 2018. godine. Venera, planeta koja vlada kućom ljubavi Jarca, 9. septembra ulazi u kuću prijatelja i društvenog života. Kvadrat sa Marsom i opozicija sa Uranom ukazuje na kontradiktorne stavove ili oklevanje kada se radi o ulasku u ljubavnu vezu sa prijateljem/prijateljicom. Ako upoznate novu osobu preko prijatelja ili interneta, savetujemo i dalje budete na oprezu i ne popustite zbog trenutnog uzbuđenja. Ipak, sklop planeta ukazuje na mogućnost pojave ljubavi na prvi pogled, što može doneti zbrku i naterati vas da izađete iz svoje komforne zone. Ljubavne priče mogu naglo započeti, ali jednako naglo i prestati, čak i sa nekim iz vašeg okruženja. Zbog prisustva Urana u vašoj kući ljubavi ne možemo reći da flert ili avantura neće voditi prema dugotrajnoj vezi. Krajem meseca Jarci koji imaju snažna osećanja prema prijatelju/prijateljici već neko vreme imaće priliku da priznaju šta osećaju i da uđu u vezu o kakvoj su sanjali. Ima i onih Jarčeva koji će otkriti sami da pokušaj kupovine nečijeg srca završava bez novca i bez ljubavi. Nemojte gubiti nadu, ali iskoristite takva iskustva kako bi promenili svoj život, životne filozofije i ideje o bliskosti i seksualnosti.

 

 

VODOLIJA

Tokom septembra 2018. godine ljubavni život Vodolije kreće boljim stazama, razgovori su smireniji, diplomatski i usmereni prema postizanju harmonije u vezi. Prolazak Merkura kroz 7. kuću(do 6. septembra), a zatim kroz 8. kuću (do 22. septembra) Vodolije, pomaže u povezivanju mostova, bolje komunikacije kod dužih parova kod kojih je bilo dosta sukoba. Ovo je najbolji period za Vodolije koji vezu žele podići na viši, prisniji i ozbiljniji nivo. U ovom periodu čašu ćete videti napola punu, što u vama budi novu inspiraciju. Ponovo možete uspostaviti uzajamno poverenje ili se odlučiti za zajednički život. Septembar je povoljan mesec i za Vodolije koji nisu u vezi, osim nekoliko dana sredinom meseca, jer tada mogu biti lakoverni i postoji rizik od emotivnog i finansijskog gubitka. Zato pazite s kim idete u krevet! U drugoj polovini meseca može doći do posesivnih i ljubomornih scena. Mogli bi osetiti pritisak zbog zahteva članova porodice ili obaveza koje ste preuzeli. Budite otvoreni i iskreni tokom razgovora kako ne bi uništili sve što ste gradili.

 

 

RIBE

Kuća veza Riba obasjana je Suncem do 23. septembra 2018. godine, a pridružuje mu se i Merkur, vladar te kuće, do 22. septembra. Ljubavni život značajna je tema tokom septembra. Odvojite više vremena za voljenu osobu, zajedno obavljajte poslove, podelite obaveze i razgovarajte o nerazrešenim situacijama prošlosti, jer su jako dobri izgledi da stvari krenu boljim tokom u budućnosti. Ako ste tokom razgovora otvoreni i suzdržavate se od kritikovanja, pridonećete lakšem razrešavanju nesporazuma, posebno kada se radi o zajedničkim obavezama. U ovom periodu voljena osoba može biti usmerena više na sebe i okupirana vlastitim potrebama i željama, ali sa strpljenjem i intuicijom preokrenućete situaciju u željenom smeru. Tokom septembra mogu vas privući dominantne osobe ili osobe koje preuzimaju inicijativu u vezama. Ako van nije išlo najbolje u ljubavnom životu do sada, ovu temu možete sagledati iz jednog novog ugla, počevši sa mladim Mesecom, 9. septembra. Merkur i Sunce odlaze u kuću osećanja i intimnosti 22. i 23. septembra , što govori o početku strastvenog perioda za duže veze i za Ribe koje su tek ušle u vezu.

 

 

Stranice: 1 2 3