LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA OKTOBRA: Ovan meta PREVARE, Vaga u zanimljivoj AVANTURI, a OVOM znaku stiže NOVA LJUBAV…

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA OKTOBRA: Ovan meta PREVARE, Vaga u zanimljivoj AVANTURI, a OVOM znaku stiže NOVA LJUBAV…

26. rujna 2018. 0 By Admin 1

Mesečni horoskop otkriva ko će se zaljubiti u osobu iz neposredne okoline i koja će se prijateljstva razviti u ljubavni odnos! Šta vaš znak Zodijaka očekuje do kraja oktobra 2018. godine…

 

OVAN

Ljubavne veze Ovna u oktobru 2018. godine su intenzivne, ponekad i ekstremne. Može doći do prekida, pomirenja ili raščišćavanja stvari koje su ostale nerazrešene. Mogu se dogoditi fatalne privlačnosti i vruće veze i afere. Za one koji nisu u vezi ovo je povoljan mesec za obnovu stare ljubavi ili za veze na kratke staze. Venera, vladar veza Ovna, 5. oktobra kreće retrogradno, u 8. kuću Ovna, kuću seksualnosti, osećaja i intimnosti.

Glavne teme ovog meseca su teme obostranog poverenja, odanosti, vernosti ili prevare i sklada. Može biti spletkarenja, ali i prilike za novi početak, veridbu i slično. U kući partnerstva Ovna imamo mlad Mesec 9. oktobra. Tu se nalazi i Sunce, do 23. oktobra. Zatim, vladar ljubavi Ovna ulazi u 8. kuću Ovna i pridružuje se Veneri, Merkuru i Jupiteru. Imaćete priliku za konstruktivne razgovore s boljom polovinom i osveženje odnosa novim pogledom na stvari, odlukom o zajedničkom životu ili ulaganju u zajednički cilj. Ne samo da ćete se povezati više emotivno i intelektualno, nego ćete imati priliku da više uživate u zajedničkom druženju. Ako ste u vezi koja ne funkcioniše najbolje i krize su česte, očekujte oko 24. oktobra probleme, jer tada je pun Mesec u 8. kući Ovna.

 

 

BIK

Kuća partnerstva i braka Bika puna je planeta u oktobru 2018. godine. To je sedma kuća i aktiviraju je Venera, Jupiter, Merkur (od 10. oktobra) i Sunce (od 23. oktobra). Imate o čemu da razmišljate. Venera, vladar Bika, je retrogradna od 5. oktobra, u kući partnerstva i braka i ponovo na videlo donosi stare probleme koji se sada moraju razrešiti. U ovom periodu nikako nemojte donositi konačne odluke. Uprkos nemiru, posesivnosti ili nepoverenju, što je deo rutine tokom oktobra, i dalje je potrebno da razgovarate. Sada možete razgovarati o osetljivijim pitanjima ili nekim starijim problemima koje ste potisnuli ili o kojima ste izbegavali razgovore, jer razgovori mogu doneti novu nadu.

Na sreću, drugi deo oktobra povoljan je za obnovu odnosa i donosi Bikovima emotivnu stabilnost u ljubavnom životu. A Bikovi koji nisu u vezi mogu se naći u osetljivim i škakljivim situacijama s kakvima se do sada nisu susretali. Možda se ludo zaljubite i sanjarenja o braku preplave vaš dan, ali osoba o kojoj maštate nije u istom filmu ili se može dogoditi da se nađete u avanturi i ne pomišljate na nešto ozbiljno, no druga osoba je spremna brzo reći da. Bili u braku ili ne, porodica može imati pozitivan uticaj na vas. Roditelji ili starije osobe iz porodice mogu biti dobra moralna podrška i dati vam vredan savet iz sopstvenog iskustva.

 

 

BLIZANCI

Kada se radi o ljubavi, izbirljivi ste već neko vreme, možda vam je i nemoguće ugoditi. Zapitajte se da li možete vi ponuditi drugima ono što od drugih tražite zauzvrat. Venera, planeta koja vlada kućom ljubavi Blizanaca, kreće retrogradno 5. oktobra 2018. godine, u kući posla i zdravlja Blizanaca. To znači da ćete moći da razjasnite sebi samima svoje ponašanje, stavove i afere koje ste započeli na poslu. Ako vas je privukao neko sa posla, možda ćete doći do zaključka da nije vredno truda i da ulazak u vezu s tom osobom može doneti puno zbrke i galame i da biste mogli propustiti druge prilike. Blizanci koji su u potrazi za novom ljubavi ili su tek ušli u vezu moći će da se nose s komplikovanim situacijama tokom oktobra, ali tek krajem meseca naći će privremeno rešenje za bilo koji problem koji iskrsne.

Čudesna svetlost Sunca

Bilo da se radi o braku ili vezi, suočavaćete se s nizom obaveza, rutinom i dosadom – svime što narušava bilo koju ljubavnu priču, bez obzira koliko se lepom činila. Sunce obasjava vašu kuću ljubavi do 23. oktobra i zato savetujemo da razgovarate s bliskim osobama i sa voljenom osobom o svemu onome što vas brine i što vam smeta. U stabilnim vezama menjaju se pravila, ali tokom oktobra neće biti radikalnih promena, više će to biti zatišje. Okolnosti će vam pomoći da nađete što želite kao par dalje u životu i da uskladite one male svakodnevne stvari koje čine život.

 

RAK

Kuća ljubavi Raka je aktivna tokom oktobra 2018. godine. Jupiter čuva ljubavni život Rakova već neko vreme, a 10. oktobra pridružuje mu se Merkur, zatim nakon 23. oktobra i Sunce.

I Venera je prisutna, ali je retrogradna od 5. oktobra – unosi nered u planove Rakova ako su tek ušli u vezu ili ako traže novu ljubav. Ljubavni potencijal je i dalje jako dobar tokom oktobra, ali može voditi prema opsesiji i emotivnim dramama. Budući da Venera vlada vašom kućom prijateljstva, grupa i nade u budućnost, njeno retrogradno kretanje kroz kuću ljubavi Raka može pokrenuti zbrku i zbunjenost kada se radi o ljubavi i prijateljstvu, posebno ako je bilo već flertova s prijateljem ili prijateljicom. Može biti i obrnuta situacija, iz ljubavi u prijateljstvo, tako da se starija strast pretvara u platonsku vezu. Nemojte donositi konačne odluke i umesto toga iskoristite ono najbolje u ovom periodu kako biste analizirali vezu ili određeni odnos.

Rakovi koji su u braku ili ozbiljnoj vezi u prvom delu meseca mogu očekivati napetost ili se može raditi o brigama vezano za decu. Problem može nastati i zbog pitanja vernosti ili zbog toga koliko ko doprinosi emotivno. Na sreću, druga polovina meseca je povoljna za razjašnjavanje i smirivanje situacije.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3