STRELAC, LAV I VODOLIJA! Oktobar će za ŽENE u ova tri znaka značiti Veliku LJUBAV

STRELAC, LAV I VODOLIJA! Oktobar će za ŽENE u ova tri znaka značiti Veliku LJUBAV

27. rujna 2018. 0 By Admin 1

Vodolija

Priblizava se perid na koji nikako necete moci ostati ravnodusni jer se bivsa ljubav vraca da pokusa jos jednom da osvoji tvoje srce. Koliko god da si sada vezana, vjerna i mislis da si zasticena od bilo kakvih novih emocija, spremi se na malo drugaciju igru. On nece doci da te ponovo izgubi.

Ako ti je trenutni odnos sa partnerom pomalo klizav, on ce morati dobro da se potrudi ako zeli da ostane u igri i nema uopste dobre izglede jer ti vec neko vrijeme prizeljkujes promjenu. Sve sto ce se desavati bice nekako iznenada i neces imati mnogo vremena da razmisljas.

Medjutim, ukoliko ste slobodni u ovom momentu, igra ce biti jos zanimljivija jer ces moci da vuces poteze bas onako kako ti zelis. Skoncentrisi se na sebe, sta zelis, ako smatras da bi vas dvoje mogli zajedno, pristani na ono sto ce ti se ponusiti, ova osoba bi mogla da te ucini jako srecnom zenom.

 

Odlucan, direktan i iskren muskarac kakvog si cekala, samo nisi ni mogla da zamislis da ce se vratiti bas on.Ova jesen za vas ce biti puna iznenadjenja, pa uzivajte u svemu sto vas ocekuje…

 

stizumesjecanja

Stranice: 1 2