TRI ZNAKA PRED VELIKIM ISKUŠENJEM U OKTOBRU: Rakovi će konačno DA SE PROBUDE, Bikovi OPREZ, nešto vam se ”KUVA” iza ledja!

TRI ZNAKA PRED VELIKIM ISKUŠENJEM U OKTOBRU: Rakovi će konačno DA SE PROBUDE, Bikovi OPREZ, nešto vam se ”KUVA” iza ledja!

29. rujna 2018. 0 By Admin 1

3. Jarac

Ukoliko se na vrijeme a njega je sada sve manje, ne opredijelite za jednu stranu mogli bi da se srusi sve sto ste zamislili u svojoj glavi, jer igra sa tudjim osjecanjima i emocijama je uvijek opasna. Samo zato sto ne znas sta da radis, osjecas se zbunjeno i rastrzano, a nisi ni svjesna da se sve to lomi preko partnerovih ledja i da on ustvari savreno vidi na tebi promjenu svaki put kada se desi.

Vrijeme je da se primis onog sto te zaista ispunjava, od praznih prica nemas nista i nema potrebe da se i dalje oslanjas na to. Ali ako te i dalje vuce taj osjecaj, izaziva te da vidis, da probas, onda nema potrebe da se zavlacis i dalje sa nekim sa kim se uopste ne vidis u buducnosti i koga planiras kako da izbjegnes kad imas slobodno vrijeme, takva veza ne treba ni tebi ni njemu.

Odigraj pametno jer si previse sebe dala u sve ovo i postalo ti je najveca preokupacija kako dalje?? Kad si poslednji put uzela vrijeme samo za sebe da sve svoje licne i najtajnije, iskrene emocije i osjecanja poslozis i napravis listu prioriteta?? Olaksaj sebi put do srece, nemoj da ga komlikujes kad za to nema potrebe…

 

 

stizumesjecanja

Stranice: 1 2