Mladi Mjesec 09.10. u šarmantnoj Vagi! Bikovi u OPASNOM FLERTU a evo šta očekuje TVOJ znak Zodijaka!

Mladi Mjesec 09.10. u šarmantnoj Vagi! Bikovi u OPASNOM FLERTU a evo šta očekuje TVOJ znak Zodijaka!

8. listopada 2018. 0 By Admin 1

LAV – kod vas se mogu događati neki problemi na poslu ili u firmi od osoba koje su zlonamjerne, a možda se dogode i neki sumnjivi događaji, ako ih ne otkrijete na vrijeme. Nije ništa opasno pa se nemojte nervirati. Ako imate neko predavanje ili držite govor, trebate polako pričati tako da vas razumiju. Mogući su nesporazumi i svađe s partnerom jer on ne ispoljava strast koju vi želite. Netko od ukućana se može naljutiti na vas ako budete držali moralna predavanja.

 

 

DJEVICA – vi se sada možete suočiti s osobom koja vas privlači, a Mjesec sada otvara pogled koji vam je zamagljivao Neptun. Mnoge Djevice se mogu suočiti s partnerom i tu nastaju problemi jer jedno od vas ne želi obaveze, a netko želi više intimnosti i strasti. Moguće su svađe do sredine mjeseca. Polako pričajte jer ne možete sve odjednom reći pa može doći do zbunjenosti.

 

 

VAGA – kod vas će Mlad Mjesec biti disonantan s Plutonom koji vas je dosta izmučio, ali već od sljedeće godine Vage iz druge dekade više neće imati muke s Plutonom. Naglašena je priča o novcu, polje obitelji i neke transformacije vezano uz vaše tijelo. Svakako su naglašene promjene i neka obnavljanja u poljima koja naglašava vaša natalna karta.

 

 

ŠKORPION – kako je ovaj Mlad Mjesec u lošem aspektu s vašim vladarom Plutonom, bilo bi dobro da se umirite i sve odložite za par dana ili samo za sutra. Ako se pojave neki bolovi ili zdravstveni problem, odmah reagirajte. Budite pažljivi ako vozite. Ubrzo ćete osjetiti više samopouzdanja, i ako partner želi slobodniju ljubav – slobodno se možete predati.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3