Mladi Mjesec 09.10. u šarmantnoj Vagi! Bikovi u OPASNOM FLERTU a evo šta očekuje TVOJ znak Zodijaka!

Mladi Mjesec 09.10. u šarmantnoj Vagi! Bikovi u OPASNOM FLERTU a evo šta očekuje TVOJ znak Zodijaka!

8. listopada 2018. 0 By Admin 1

STRIJELAC – kod vas se može dogoditi lijepo druženje u prijateljstvu, dok neki Strijelci mogu plasirati neki poslovni projekt i dobiti sponzorstvo – pa iskoristite povoljnu priliku. Ovih dana vi možete uživati u pozitivnim životnim trendovima pa i utjecati na mnoge društvene planove. Vrlo povoljne mogućnosti.

 

 

JARAC – velika želja za poslom može pojedine Jarce učiniti nesretnim jer nemaju posla. Nemojte to dozvoliti jer vi uvijek nađete nešto za raditi, učiti, gledati film, obilaziti muzeje, itd… Pojedini Jarci se mogu osjećati odlično i u formi za pravljenje novih planova u životu. Mogući su važni poslovni sastanci pa se ne brinite bespotrebno – jer sve može biti dobro.

 

 

VODENJAK – mnogi Vodenjaci imaju šansu da napreduju i da se razvijaju. Sada nemojte biti zavidni ni ljubomorni jer ovaj Mjesec vam nije povoljan da ostvarite vaše ciljeve jer ne ovisi o vama, već vam zvijezde nisu naklonjene. Nestrpljivost i želja da se donese odluka. Nije vrijeme da odlučite – pomjerite donošenje odluke za par dana. Sada možete uživati u kućnom miru koji volite.

 

 

RIBE – vi možete imati želju da izlazite i da se družite s prijateljima. Pojedine Ribe mogu otputovati i spojiti lijepo i korisno. Mogući su i neki usponi i padovi dok će misli biti usmjerene na neku prodaju ili kupovinu nečega. Ipak svaka Riba zna lijepo isplivati pa sada poneke mogu zaploviti u neku novu vezu ili ispuniti neke želje.

 

 

Željka Knežević

Stranice: 1 2 3