DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 21. oktobar: Lav pravi pogrešan korak, Vodoliju čekaju lepi trenuci, neočekivani događaji za Bika…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 21. oktobar: Lav pravi pogrešan korak, Vodoliju čekaju lepi trenuci, neočekivani događaji za Bika…

19. listopada 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Današnja planetarna energija biće sasvim dovoljna da izazove neslaganje između vas i partnera, ukoliko ne pazite šta govorite. Ukoliko radite zajedno na nekom projektu moguće je da ste oboje pod stresom. Dajte sve od sebe da budete opušteni i pripremite se da vidite vedriju stranu svega.

ŠKORPIJA

Danas nećete daleko dogurati ukoliko vam ponestane vaš osećaj za humor. Ukoliko možete da vidite vedriju stranu i nasmejete se, čak i ako vam nešto nije pravo, imaćete priliku da dan provedete u zagrljaju ljubavi. Nemojte dozvoliti da neki minoran incident utiče na vas. Život je previše kratak da biste se nervirali zbog gluposti.

STRELAC

Današnja astralna energija mogla bi da ohrabri jedan razgovor između vas i partnera, veoma komičan ali opet sa jasnom poentom. Verovatno vam je jasno do sada da morate pričati oko nekih praktičnih, svakodnevnih stvari ali koje vas muče već duže vreme. Iskren i nežan razgovor može puno pomoći. Imajte na umu da je jako bitno kako se nešto kaže!

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4