DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 21. oktobar: Lav pravi pogrešan korak, Vodoliju čekaju lepi trenuci, neočekivani događaji za Bika…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 21. oktobar: Lav pravi pogrešan korak, Vodoliju čekaju lepi trenuci, neočekivani događaji za Bika…

19. listopada 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Nemojte ni pomišljati da danas izgovarate neke od svojih šala, koje vam tako lako padaju na pamet. Trenutna astralna energija indicira da biste time mogli samo udaljiti tu osobu od vas. Kako je veza u tako delikatnom stadijumu, mudro bi bilo da danas držite jezik za zubima. Radije se smejte zajedno, nego da smejete njemu ili njoj.

VODOLIJA

Današnja planetarna energija sugeriše vam da date sve od sebe i održite balans između ozibljnosti i šale. Ukoliko idete na sastanak, vrlo je moguće da partner ne shvati vaš smisao za humor. Nemojte biti ni previše ozbiljni, kako umete. Najmudrije bi bilo da uživate u lepim trenucima uz opušten i neobavezan razgovor.

RIBE

Vašem ljubavnom životu nikako ne treba sarkazam, posebno ne danas. Danas je veoma tanka linija između zdravog humora i sarkazma, i moraćete povesti računa kako i šta govorite. Ukoliko se osetite povređenim na bilo koji način, onda je najbolje da to otvoreno i direktno kažete. Nemojte stvarati dodatne probleme.

Stranice: 1 2 3 4