Veliki mjesečni horoskop za NOVEMBAR- OVAN I BIK I BLIZANCI

Veliki mjesečni horoskop za NOVEMBAR- OVAN I BIK I BLIZANCI

21. listopada 2018. 0 By Admin 1

 

bik

Posao:

Dragi Bikovi,
Prva dekada novembra donosi vam uspeh u javnosti. Poboljšaćete i učvrstiti odnose da poslovnim partnerim i saradnicima zahvaljujući trigonu Sunca sa Neptunom. Imaćete dobar osećaj kako da se postavite prema osobama na visokom položaju, što će vam doneti podršku sa njihove strane. Jupiter će 8. novemba ući u znak Strelca i vaše polje platnog prometa, što će uvećati šanse da vaši finansijski tokovi počnu da se odvijaju bolje i da uspete da napravite veći obrt novca nego što ste planirali. Venera će praviti trigon sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje posla i karijere. Omogućiće vam uspeh kroz oblasti koje su povezane sa servisnim uslugama, kao i sa uslugama iz oblasti lepote, kao što su kozmetičke i druge usluge namenjene većim delom ženama. Druga dekada novembra biće dinamična. Mars će praviti sekstil sa Uranom i bićete u prilici da razradite jedan tajni plan i ideju koja će vam doneti prednost nad konkurencijom. Venera će izaći iz retogradnog hoda, što će vas činiti efikasnijim u ličnim nastupima. Ako se bavite nekom vrstom usluga, lakše ćete ostvarivati ciljeve.

Merkur će krenuti retrogradno 17. novembra u znaku Strelca i vašem polju platnog prometa. To vas upozorava da obratite pažnju na finansijske transakcije jer će dolaziti do kašnjenja uplata i isplata, što će prouzrokovati zastoje i poremetiće vaše planove. U trećoj dekadi novembra Sunce će praviti konjunkciju sa Jupiterom, što će vam doneti podršku od strane vaših nadređenih za učestvovanje u projektu koji bi vam mogao doneti napredak u karijeri. 27. novembra Mars će praviti sekstil sa Saturnom. Pokazaćete veliku veštinu i istrajnost u svemu što od vas zahteva sistematičnost i tehničko znanje. Tako ćete ostvariti i dobitke. Uspeh vas očekuje u oblastima kompjuterske tehnologije i elektronike, kao i u velikim projektima.

Nezaposleni Bikovi dobiće mogućnost da se zaposle u administrativnom sektoru ili u oblasti povezanoj sa finasijama, kao što je obračunska služba. Posebno ako imate kvalifikacije za ove poslove.

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Venere, vašeg vladara sa Marsom koji vlada vašim poljem partnerstva i ljubavi uneće više dinamike ali ujedno i više sklada u vaš odnos sa voljenom osobom. Probudiće se strasti koje su bile u drugom planu duži period. Iskoristite to za više zajedničke zabave i za intimne trenutke. Osećaćete se preporođeno. Slobodno prepustite inicijativu vašem partneru.

U drugoj polovini novembra Mars će ući u znak Riba i praviće kvadrat sa Jupiterom. Vaš partner će postati emotivno preosetljiv, što će otežavati svaki vaš dogovor. Komunikacija će postati nejasna, a tome će još više doprineti Merkur koji će biti retogradan. Vaš odnos će biti nestabilan i javiće se napetosti i prepirke. Krajem meseca doći će do stabilizacije.

 

 

Ako ste slobodni:

Prijaće vam pažnja koju ćete dobijati od osobe sa kojom se poznajete površno, a koja će često da se pojavljuje u društvu nekolicine vaših prijatelja. Poželećete da dobijete nešto više. Do sredine meseca će se između vas dvoje neočekivano razbuktati strasti. Nakon samo nedelju dana koji će vam doneti veliko emotivno ispunjenje počeće da se dešavaju ljubomorni ispadi i nesuglasice. To će vam biti signal da se ne zalećete u vezu već da prvo dobro razmislite.
Stariji Bikovi će početkom novembra imati avanturu sa osobom koja ih duže vreme privlači ali nečće uspeti da ostvare želju da dobiju više od avanture, jer je njihova simpatija osoba koja se ne vezuje. Ipak, avantura će vam prijati dok traje.

 

 

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti osetljivo do sredine novembra. Čuvajte se prehlade. Biće vam osetljiv deo ispod stomaka, posebno predeo bubrega. Više se odmarajte i izbegavajte stresne situacije. Od druge polovine meseca Venera koja vlada vašim poljem zdravlja izlazi iz retogradnog hoda, što će uticati na jačanje vašeg imuniteta i zdravlje će vam biti stabilnije.
Izbegavajte tešku hranu, posebno onu koja u sebi sadrži pojačane masnoće jer će vam opteretiti želudac. Takođe izbegavajte i previše začinjenu, naročito ljutu hranu. Tokom okotobra će vam prijati čorbe sa mešanim povrćem i presna hrana kao što su semenke suncokreta i bundeve, kikiriki, orasi i sušeno voće. Pijte više tečnosti, čajeva i ceđenih sokova.

 

Srećni brojevi:

6, 10, 15, 18, 22

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3