Veliki mjesečni horoskop za NOVEMBAR- OVAN I BIK I BLIZANCI

Veliki mjesečni horoskop za NOVEMBAR- OVAN I BIK I BLIZANCI

21. listopada 2018. 0 By Admin 1

BLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Sunce će 6. novembra praviti trigon sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Imaćete dobar osećaj kako da ostvarite bolji uspeh, veći profit i kako da se probijete iznad konkurencije u oblastima poslovnih usluga, posebno onih koje su povezane sa oblastima zabave i kreativnim delatnostima. Jupiter će 8. novembra ući u znak Strelca i vaše polje javnosti, što će vas usmeriti da se posvetite javnim nastupima, održavanju poslovnih prezentacija i reklamiranju vaših usluga gde god to budete bili u prilici. Započećete novo i unosno poslovno partnerstvo. Sklopićete više novih ugovora koji će se pokazati isplativim u budućnosti. Budite pažljivi u poslovnim odnosima jer ćete trebati da se prilagodite raznim situacijama koje će biti promenljivog karaktera. U drugoj dekadi novembra Mars ulazi u znak Riba i u vaše polje posla, što vam donosi nestabilne situacije u razvoju radnih zadataka. Okolnosti će od vas tražiti da se prilagodite raznim preprekama, a bićete pritisnuti brojnim zahtevima vaših klijenata koji će se odnositi na sitnice za koje nećete imati strpljenja.

Venera će krenuti direktno što će pozitivno uticati na vašu kreativnost i doneće vam bolji osećaj za potrebe vaših mušterija. 17. novembra će vaš vladar Merkur krenuti retrogradno i napraviće vam zbrku u poslovnim odnosima. Drugi deo meseca vam nije povoljan za sklapanje novih ugovora, a sa poslovnim partnerima ćete imari razmirice, nesporazume, dok će rokovi vezani za zajedničke projekte kasniti. Treća dekada novembra donosi vam nove komplikacije u poslovnim odnosima zbog kvadrata Merkura sa Marsom. Nesuglasice ćete imati najviše u odnosima sa nadređenima. Na finansijskom polju ćete imati prosečnu zaradu i uspećete da ispunite očekivani profit. Izbegavajte rizične situacije.

Nezaposleni Blizanci će biti u prilici da dobiju posao u agencijama za advertajzing, call-centrima, u centrima za podršku korisnicima i u javnim ustanovama.

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Ulazak Jupitera u znak Strelca 8. novembra i u vaše polje ljubavi i braka doprineće poboljšanju odnosa sa voljenom osobom. Osećaćete više optimizma i motivacije da provodite više vremena sa voljenom osobom. Izlazićete više nego što je uobičajeno i postaćete otvoreniji za putovanja na turističke destinacije vikendima, kada budete u mogućnosti.
Duga polovina novembra pokrenuće vaša osećanja i pružaćete više topline voljenoj osobi. Prolazne nesuglasice oko zajedničkih ciljeva nastaće zbog kvadrata Marsa sa Jupiterom ali ćete uspeti to da izgladite. Sunce će ući u vaše polje ljubavi i praviće konjunkciju sa Jupiterom, što će vas motivisati da iznenadite voljenu osobu poklonom ili putovanjem.

Ako ste slobodni:

Postaćete skloni zaljubljivanju kada Jupiter uđe u znak Strelca. Više osoba će vam privući pažnju i biće vam teško da se odlučite sa kojom biste najviše voleli da se pobliže upoznate. Sredinom novembra će Venera preći u direktan hod, što će razrešiti vaše nedoumice i bićete privučeni osobom vedrog duha, punom optimizma, pomalo avanturističkih težnji i obrazovanom. Moraćete da uložite dosta truda i da se pokažete u najboljem svetlu, ali ćete uspeti do kraja meseca.

Stariji Blizanci će dati sve od sebe da dokažu osobi u koju su zaljubljeni kako su upravo oni najbolji izbor. Imajte u vidu da ce vaš najjači adut biti vaša inteligencija, komunikativnost i sposobnost da se snalazite. Očekujte uspeh i novu vezu.

 

 

Zdravlje:

Prva polovina novembra vam donosi stabilno zdravlje, više kretanja i pojačan imunitet. Izbegavajte kišno i vetrovito vreme, toplije se oblačite. U drugoj polovini novembra će Mars, koji vlada vašim poljem zdravlja ući u znak Riba što će vam doneti nestabilnosti. Bićete pojačano osetljivi na stres, a moguća je i otežana cirkulacija.
Vaša ishrana zahteva jasno postavljen režim sa ciljem da se pojača vaš imunitet i da dođete u stanje idealne težine. Potrebno da imate više lakših obroka tokom dana i da pijete puno tečnosti. Prijaće vam kuvano i presno povrće, veća količina voća kao što su pomorandže, ananas, jabuke i suvo grožđe. Meso zamenite ribom i izbegavajte šećer i statkiše.

 

Srećni brojevi:

4, 7, 11, 18, 23

 

 

ASTROLOGIJA.DE

Stranice: 1 2 3