DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 25. oktobar: Ovan u centru pažnje, pred Lavom izuzetan dan, Škorpije uživaju u društvu jedne osobe..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 25. oktobar: Ovan u centru pažnje, pred Lavom izuzetan dan, Škorpije uživaju u društvu jedne osobe..

23. listopada 2018. 0 By Admin 1

Rak

Današnji astralni aspekti sugerišu širenje vidika. Mogli biste započeti veoma interesantan razgovor u biblioteci ili knjižari dok se odlučujete koju knjigu da kupite. Međutim, konverzacija će se nastaviti i više nego što očekujete.

 

Dok trepnete, mogli biste biti na ljubavnom sastanku.

 

Lav

Sa današnjom planetarnom energijom ljubav će vam se činiti veoma komičnom. Iako ćete biti veoma rasploženi i obraćati pažnju na nečiju smešnu frizuru ili izgled, u stvari to je vaš uobičajeni pristup životu. Očigledno je da imate dosta toga da podelite sa nekim – a ako pogledate onu vedriju stranu videćete dosta toga.

 

Pred vama je izuzetan period.

 

Devica

Sa trenutnom podrškom zvezda, danas ćete biti u prilici da svoju vezu podignete na viši nivo ili se dublje i ozbiljnije povežete sa partnerom. Uvidećete da je dosta toga na vašoj strani i da vam komunikacija ide od ruke, te to iskoristite.

 

Odvojite vreme i da izađete i dobro se provedete. Današnji dan obojiće smeh!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4