ON TE VOLI CELIM BIĆEM! Ovo će ti reći SAMO muškarac koji je LUDO ZALJUBLJEN U TEBE

ON TE VOLI CELIM BIĆEM! Ovo će ti reći SAMO muškarac koji je LUDO ZALJUBLJEN U TEBE

23. listopada 2018. 0 By Admin 1

Evo kako da prepoznate kada je muškarac zaljubljen. Odaju ga neke stvari i rečenice koje izgovara nesvesno. Samo je dovoljno da obratite malo pažnju i možete da pročitate šta mu je u srcu. 

 

 

-Ukoliko on kroz priču krene da spominje neke stvari o kojima ste ranije vi pričali i seća se detalja razgovora i pamti dobro šta ste nekada pre rekli budite sigurni da je odlepio skroz. Muškarci pomno slušaju ženu dok priča ukoliko imaju osećanja prema njoj.

Oni obožavaju da je posmatraju dok je zanesena pričim i nešto objašnjava, muškarac koji je zaljubljen je sanjiv i nežan i pamti svaki detalj na ženi iako se ne čini da je tako.

 

-Ako vam on ponui pomo oko nečga iako to niste tražili on ustvari eli da vam ugodi ali i da sebe dokaže i pokaže u lepom svetlu. Muškarci uživaju da se brinu o ženi i dajoj se nađu kada je potrebno. Vole da se osećaju korino i da se dokazuju pred ženama.

 

Zato, ukoliko se nudi da pomogne on je ludo zaljubljen i želi da vam je blizu.

 

-Ako krene nešto da priča pa kaže ovo me je podsetilo na tebe , to je pun pogodak. To znači da ste mu stalno u mislima i da ne može da vas izbaci iz glave. SVe što radi ili kuda ide podseća ga na vas jer ste mu u srcu.

 

 

-Ukoliko vam često daje komplimente i govori da ste lepi ili vas zadirkuje, to znači da on želi igru i da želi da je s vama u ljubavi. Ovo su jasni znakovi da je muškarac zaljubljen i da mu je jako stalo do vas.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2