Ono šta PRVO ugledaš na OVOJ slici je ODRAZ TVOJE DUŠE

Ono šta PRVO ugledaš na OVOJ slici je ODRAZ TVOJE DUŠE

23. listopada 2018. 0 By Admin 1

 

3. Djevojka sa pticom

Ukoliko si se odlucila ipak za ovu sliku, ona nam govori da je tvoja dusa potpuno spremna da krene u istrazivanje i u potragu za novim, svjezim izazovima i stvarima… vec neko vrijeme osjecas taj zov, koji te jednostavno ne pusta na miru.

 

A kada te uhvati, trnci prodju kroz tvoje tijelo, adrenalin ti skoci, i uhvati te nemir… Ako zelis da napredujes i da budes srecna moras pratiti otkucaje svog srca i slusati ono sto ti ono govori. Taj osjecaj se ne javlja bezveze kao ni jedan drugi..

 

On ima svoju misiju, da te osvjesti i da shvatis da trebas da ides, da rasiris svoja krila i upustis se u zivotnu trku sa sudbinom. Ona te zove.

 

Sva ta energija koju imas se uduplava i tako nagomilana ako nista ne poduzmes po tom pitanju samo ce ti donijeti opterecenje i nezadovoljstvo, ventil moras pronaci, onaj koji ce uciniti da se osjecas ne dobro, nego odlicno…

 

Svoj nemir, ako si ga vec dobila pretvori u akciju kojom ces se pokrenuti sa mrtve tacke, i vidjeces, nestace u momentu. Slusaj sebe, jer srce nam nikada ne daje pogresne savjete…

Stranice: 1 2 3