Zamisli ŽELJU i izaberi jednu SVEĆU! Ona će ti OTKRITI da li će se OSTVARITI ili NE

Zamisli ŽELJU i izaberi jednu SVEĆU! Ona će ti OTKRITI da li će se OSTVARITI ili NE

23. listopada 2018. 0 By Admin 1

SVEĆA BROJ 3

Ako ste izabrali ovu sveću kraj aprila za vas će biti najpovoljniji. AKo jež elja ljubavna u aprilu bi se mogla ispuniti. Ukoliko se to ne desi, septembar će vam doneti mnoge radosti.

 

Ako želja nije ljubavna ispuniće se u vrlo kratkom roku. Imaćete puno sreće i pronaći ćete i ostvariti  baš ono što želite.

 

Vama će ova godina biti posebno srećna. Iskoristite ovo vreme, jer ćete do kraja ove godine postići mnogo stvari i čeka vas velika sreća.

 

 

SVEĆA BROJ 4

Ako ste izabrali ovu sveću vi ste romantičar i strastvena osoba. Ukoliko vaša želja ima veze sa ljubavlju jul će vam doneti ljubav. Ako patite za nekim i želite pomirenje upalite crvenu sveću i pomolite se za svoju ljubav.

 

Ako želja nije ljubavna jedna osoba će vam jako pomoći da je ostvarite. Imaćete podršku i pomoć nekoga ko vas mnogo voli i ceni. Najbolje vreme za vas kraj avgusta kada ćete imati najviše sreće.

 

 

SVEĆA BROJ 5

Ako ste izabrali ovu sliku vaša želja će biti ispunjena u junu. Imate velike šanse da u julu pronađete svoju pravu sreću. Ako je žena ljubavna očekuje vas zaista velika sreća.

U maju vas očekuju neka iskušenja kroz koja ćete morati proći. Biće to zanimljiv period i očekuju vas zanimljive i čudne stvari koje će se izdešavati.

 

Ako želja nije ljubavna uskoro će vam stići zanimljive vesti koje će vas jako jako obradovati. Imaćete priliku da ovu svoju želju realizujete  već početkom juna ukoliko se ne ispuni do tada.

Stranice: 1 2