VELIKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Blizanci se zaljubljuju na prvi pogled, Vodolije vodi strast, a ovaj znak bolje da zaboravi na ljubav!

VELIKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Blizanci se zaljubljuju na prvi pogled, Vodolije vodi strast, a ovaj znak bolje da zaboravi na ljubav!

26. listopada 2018. 0 By Admin 1

Raspored planete diktira dešavanja u mesecu pred nama. Evo ko može da se raduje!

 

 

Ovan

Posao: Ovnovi koji budu tražili posao dobiće pregršt ponuda, ali ne bi trebalo da srljaju, već da se posle temeljnog promišljanja odluče za pravu. Mesečne astrološke prognoze kažu da su vam planete naklonjene, kao i da je ovo period kada bi Ovnovi mogli biti u dobroj prilici za sticanje novca. Možete očekivati priliv novca iz nepoznatih izvora, čak je moguće i nasledstvo.

 

 

Ljubav: Što se tiče ljubavi, Ovnovi će u ovom mesecu imati dosta prilika da stupe u kontakt sa uticajnim i moćnim ljudima. Singl Ovnovi će imati mogućnost da dožive romansu ili u akademskom ili u religioznom okruženju u prvoj nedelji novembra.

 

Ovnovi koji su imali neke nerešene ljubavne probleme ili nesuglasice će u novembru biti u prilici da te stvari i reše. Možda će biti potrebno da eliminišu neke osobe iz svog života. Oni koji su u braku imaće jako strastven mesec i priliku za trudnoću.

 

 

Zdravlje: Dobro se osećate, ali obratite pažnju na ishranu i da prihvate i nešto zdravo da pojedu za promenu.

 

 

Bik

Posao: U prvom delu meseca budite nešto obazriviji po pitanju finansija. Budite štedljiviji i čekajte drugi deo meseca, kada će i finansijske prilike biti olakšane. Generalno gledano – poslovno – novembar za vas je prilično dobar, jer ćete pojačati svoje poslovne saradnje i otvoriti vrata ka nekim novim dogovorima i šansama. U drugom delu meseca ste u mnogo boljem položaju.

 

 

Ljubav: Početkom meseca ćete imati poteškoće u emotivnom životu. Vi ćete biti povredljiviji, osetljiviji nego inače, smatraćete da je partner previše krut i zahtevan. Često će se između vas dvoje javljati mogućnosti za sitnije rasprave, čak i za neko distanciranje. Morate da odigrate malo taktičnije i da budete spremni za kompromis. U drugom delu meseca situacija je već mnogo drugačija – vi i voljena osoba ćete harmoničnije funkcionisati, a vi lično ćete biti u odličnom raspoloženju, puni optimizma.

 

Bikovi koji su sami imaće prilike da započnu vezu i poznanstvo više nego inače.

 

 

Zdravlje: U prvom delu meseca više vodite računa o sebi – jedite redovno, odmarajte se i praktikujte neki vid rekreacije. Izbegavajte velike skupove i gužve.

 

 

Blizanci

Posao: Početkom meseca se morate posebno usmeriti na održavanje sklada i dobru komunikaciju u poslovnim partnerstvima, ali se i potruditi da budete aktivni u pronalaženju novih osoba koje biste mogli uključiti u svoj poslovni život. Mogućnosti za neke nove poslove se takođe otvaraju pred vama. Što se finansija tiče, u prvom delu meseca malo stegnite kaiš, jer ćete imati troškove.

 

 

Ljubav: Do polovine novembra će Venera i Mars u vašem polju doma i porodice na dnevni red izneti probleme koji već duže vreme postoje u odnosu sa partnerom. Ove probleme je potrebno rešavati, a ne izbegavati. I vi i partner ćete povremeno osećati potrebu da pobegnete od svega.

 

Ukoliko ste sami, od samog početka druge dekade oktobra za vas se otvaraju povoljne emotivne prilike. Imate vrlo ozbiljnu šansu za ulazak u stabilnu emotivnu priču. Sigurno je da će vas jedna osoba privući na prvi pogled.

 

 

Zdravlje: U prvom delu meseca ćete povremeno prolaziti kroz dosta iscrpljujuće momente, pa vaš imunitet može malo opasti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4